Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.04.2020

Αιγόκερε, ασχολήσου με κάτι που αγαπάς!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Μια καλή κουβέντα και μια καθαρή συνεννόηση χωρίς διφορούμενα λόγια μπορεί να δώσει βάση για συνεννόηση με συγγενείς και συναδέρφους σήμερα.

Ταύρος
Μείνε για λίγο σε όποια μικρή ευχαρίστηση αντί να αγχώνεσαι για το τι έχεις να κάνεις στη δουλειά, τι έχεις να πεις κοκ.

Δίδυμοι
Σήμερα το να εκφραστείς από καρδιάς και με ειλικρίνεια θα σε γεμίσει πολύ περισσότερο από το να κάνεις χίλια δύο «πράγματα» έτσι για να τα κάνεις.

Καρκίνος
Και τα καλά και τα άσχημα που σκέφτεσαι για σύντροφο και συνεργάτες, ισχύουν εξίσου. Το ζήτημα είναι τι έχει μεγαλύτερη αξία.

Λέων
Έστω και διαδικτυακά, η παρέα θα σε «γεμίσει» διαφορετικά σήμερα, οπότε μην κρατάς χαρακτήρα, κάνε την πρώτη κίνηση.

Παρθένος
Στο δίλημμα τι να κάνεις και πώς στην δουλειά και το σπίτι, να θυμάσαι ότι λύνεσαι διαφορετικά όταν προτιμάς αυτό που έχει ουσία.

Ζυγός
Το να μείνεις στην καλή σου συμπεριφορά με συγγενείς, το να κάνεις κάτι που σου δίνει χαρά, σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά μέσα σου.

Σκορπιός
Και συναισθηματικά και οικονομικά σίγουρα υπάρχει κάποια αχτίδα φωτός και το να την αναγνωρίζεις βοηθά να επικοινωνήσεις και να μην αισθάνεσαι μόνος.

Τοξότης
Βοήθησε την κατάσταση με τους συνεργάτες σου, με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα αισθανθείς κι εσύ πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως
Αντί να σκέφτεσαι χίλια δύο να κάνεις, διάλεξε κάτι που αγαπάς, ασχολήσου μ’ αυτό και να 'σαι σίγουρος ότι θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος
Μέσα στην ρευστότητα της σχέσης με τα παιδιά και στα ερωτικά σου, μείνε στο καλό και θα 'ναι ευκολότερο και να αποδεχτείς και να συγχωρέσεις.

Ιχθύες
Η διάθεσή σου θυμίζει καρδιογράφημα, άρα έχει και τα πάνω της. Αυτά τα πάνω κουβέντιασε με τους φίλους σου και κάν’τα σχέδια.