Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.04.2020

Ζυγέ, προσπάθησε να μην περιμένεις θαύματα!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα ζώδια της Τρίτης 14 Απριλίου 2020
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 14 Απριλίου 2020 © darksouls1

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Περισσότερο από ότι συνήθως, ο τρόπος σου είναι καθοριστικός για την ανταπόκριση στο πλαίσιο της καριέρας ή τους γάμου σου.

Ταύρος
Αντί να δυσανασχετείς με την ανεπάρκεια ή την ασυνέπεια συγγενών ή φίλων, συνειδητοποίησε ότι εφόσον το βλέπεις, μπορείς να βοηθήσεις.

Δίδυμοι
Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια ή απογοήτευση λόγων συναισθηματικών ή οικονομικών προσδοκιών, το κάνεις όλο μόνος σου, το καταλαβαίνεις έτσι;

Καρκίνος
Όσο περιμένεις τον ουρανό με τ’ άστρα από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, τόσο γίνεσαι κακούλης κι απότομος ή απλώς θύμα.

Λέων
Ό, τι κι αν κάνεις, ακόμη και το μικρότερο, χρήσιμο είναι. Για την ακρίβεια επί πρακτικού και δουλειάς καλύτερα μικροί, πολύ μικροί στόχοι.

Παρθένος
Έχει γίνει καραμέλα αυτές τις μέρες, όμως ειδικά σήμερα αντί να κλαίγεσαι που δεν ζεις την επική διασκέδαση, δημιουργία ή έρωτα, εκτίμησε τη καθημερινή τους διάσταση.

Ζυγός
Βασικό να μην περιμένεις θαύματα ούτε στο σπίτι, ούτε στο γραφείο, ούτε μέσα σου. Από τα μικρά θα φτάσεις στα μεγάλα.

Σκορπιός
Οποιαδήποτε επίκριση δεν έχει καμία θέση στις κουβέντες σου σήμερα, ακόμη κι αν έχεις 100% δίκιο. Δεν γουστάρεις; Φτιάξ’το διαφορετικό.

Τοξότης
Πολύ ξενέρωτη η παροιμία «όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα», όμως σήμερα ένα στοιχειώδες μέτρο στα συναισθηματικά και τα οικονομικά σου, βοηθάει.

Αιγόκερως
Συνήθως το φίδι από την τρύπα το βγάζεις αυτός που μπορεί. Οπότε αν μπορείς, δώσε ένα χεράκι κ ας μην έχεις κάτι να κερδίσεις.

Υδροχόος
Αν σ’ ενοχλούν παλιότερα πράγματα και παράπονα, ένα συγνώμη ή μια συγχώρεση συμφέρουν σε σχέση με το να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

Ιχθύες
Είναι κάπως δύσκολο να δεις δραματική βελτίωση ή πρόοδο σε οτιδήποτε, όμως υπάρχει και σ’ αυτό να εστιαστείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ