Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.04.2020

Υδροχόε, ασχολείσου με το εδώ και τώρα!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 11 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Με τον Ερμή στο ζώδιο σου οι σκέψεις σου παίρνουν σαφώς θετικότερη και πιο αισιόδοξη κατεύθυνση, αυξάνεται όμως και η διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις.

Ταύρος
Οι εκκρεμότητες και τα άγχη σήμερα φαίνονται ανυπέρβλητα μέσα σου. Κουβέντιασέ το αντί να κάθεσαι με τη μαυρίλα σου.

Δίδυμοι
Τα πράγματα γίνονται πιο συγκεκριμένα μέσα σου κι αρχίζεις να βλέπεις ορίζοντα εκεί που υπήρχε μόνο ασάφεια.

Καρκίνος
Η ανεκτικότητά σου μειώνεται δραστικά πράγμα που μπορεί να βοηθήσει με οτιδήποτε πρακτικό κι επαγγελματικό αν διαλέξεις ορισμένο στόχο.

Λέων
Μπαίνει φως στο μυαλό σου σχετικά με τη συναισθηματική σου ζωή και τις οικονομικές προοπτικές, πράγμα που ανανεώνει τη διάθεσή σου να προχωρήσεις.

Παρθένος
Η υποκειμενικότητά σου είναι στα ντουζένια της, οπότε χρειάζεται έξτρα προσοχή στο τι λες και τι κάνεις ιδιαίτερα στα ερωτικά και τα οικονομικά σου.

Ζυγός
Ανακτάς την ικανότητα συγκέντρωσής σου και μια αρκετά σαφή ιδέα του τι γίνεται σε σχέση και συνεργασίες. Μην τα χαλαλίσεις σε ανούσια χαριεντίσματα.

Σκορπιός
Έχεις όρεξη να συγυρίσεις επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις και όσο προσέχεις τι χρόνο και χρήμα διαθέτεις και που, μπορείς να το κάνεις.

Τοξότης
Η επικοινωνία με τα παιδιά και τον σύντροφό σου βελτιώνεται αρκεί να φροντίσεις να είσαι συνεπής σ’ αυτά που λες.

Αιγόκερως
Ίσως αισθάνεσαι ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, όμως πρόσεξε μήπως απλά ψάχνεις αποδιοπομπαίο τράγο εξαιτίας της ανησυχίας σου.

Υδροχόος
Το χιούμορ σου επιστρέφει δριμύτερο και βοηθά τη συνεννόηση με παιδιά και στα ερωτικά σου, εφόσον ασχολείσαι με το εδώ και τώρα.

Ιχθύες
Μπαίνεις στον πειρασμό να πεις μια κουβέντα παραπάνω και να ξοδέψεις παραπάνω γιατί αυτό σε βολεύει, όμως καλό είναι να δεις και λίγο παρακάτω.