Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.03.20

Σκορπιέ, από κάποιο σημείο και μετά αναζητάς πιο προσωπικές στιγμές!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα ζώδια της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 © Tiny Tribes

Τα Ζώδια της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Μάλλον αντιμετώπιση Σαββάτου χρειάζεται αυτή η ιδιαίτερη Κυριακή όπου λιώνεις όλη τη μέρα και το βράδυ κοινωνικοποιείσαι, απλά.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην παραφάς κατά τη διάρκεια της ημέρας που θα θέλεις, επειδή ούτως ή άλλως θα βαρύνεις κάπως προς το βράδυ.

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα για την ημέρα σου, ούτε για το βράδυ σου και κυρίως μην ανεβάζεις προσδοκία στο θεό.

Καρκίνος
Προσπάθησε να μαζευτείς νωρίς όσο ξενέρωτο κι αν ακούγεται γιατί από κάποιο σημείο και μετά απλώς θα είναι κουραστικό.

Λέων 
Αν χρειάζεται να εμπλακείς σε οικογενειακές συναντήσεις κοκ, κάν' το το μεσημέρι, άντε απόγευμα, γιατί το βράδυ έχεις πραγματικά ανάγκη να δεις φίλους.

Παρθένος
Όσο δεν περιμένεις κάποια συγκλονιστική αλλαγή στα δρώμενα της οικογένειας ή της παρέας, μέσα είσαι. Μην βγεις από υποχρεώση.

Ζυγός
Προσπάθησε να μην βάλεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που σε δυσαρεστούν ούτως ή άλλως, όσο περνάει η μέρα βελτιώνεται κάπως η διάθεσή σου.

Σκορπιός
Ό,τι γύρες και κοινωνικά σουαρέ έχεις λήξ’ τα νωρίς γιατί από κάποιο σημείο και μετά θέλεις πιο ιδιωτικές στιγμές και είναι φυσιολογικό.

Τοξότης
Αν είναι να σου βγει η Παναγία για να οργανώσεις τι θα κάνεις, άσ' το καλύτερα κι απλά το βράδυ πήγαινε όπου σε καλέσουν.

Αιγόκερως
Αρκεί να βγει διασκέδαση, να δεις φίλους, να χορέψεις (λέμε τώρα), να περάσεις καλά, μην θέλεις ντε και καλά κάποια βαθύτερη χρησιμότητα. Είναι ό, τι είναι.

Υδροχόος
Δεν είσαι και για πολλά πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί από όπου και να σε πιάσουν, ξεβολεύεσαι. Προς το βράδυ κάπως στρώνεις.

Ιχθύες
Ένα γεμάτο πρόγραμμα που όμως δεν θα σε ξενίσει ιδιαίτερα είναι η συνταγή της ημέρας, απόφυγε το κλείσιμο μέσα το βράδυ.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ