Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Παρθένε, σήμερα παραμέρισε το στρες!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Είσαι μέσα στον ενθουσιασμό, γνωστόν. Ωστόσο ίσως να το σκεφτείς και μία δεύτερη φορά πριν πεις ναι ή προτείνεις κάτι που μέλλει να σε μαδήσει οικονομικά ή συναισθηματικά.

Ταύρος
Μείνε διαλλακτικός σε κουβέντες για την σχέση, τα παιδιά ή τα χρήματα, κυρίως για να μην λουστείς τις συνέπειες της επιμονής σου.

Δίδυμος
Μισές αλήθειες, ψέματα και ευσεβείς πόθοι δεν πάνε πάρα πολύ μακριά σήμερα, οπότε έχε το νου σου στις συνηθισμένες σου σάλτσες.

Καρκίνος
Θα είναι πιο εύκολο να κρατηθεί καλό το κλίμα στην παρέα αν δεν επιμένεις περισσότερο στο αρνητικό από ότι στο θετικό.

Λέων
Η χαλαρή κουβεντούλα και πρόγραμμα με τους φίλους είναι ό, τι πρέπει, ωστόσο δεν συμβιβάζονται με κοινωνικές υποχρεώσεις ή δημόσιες σχέσεις.

Παρθένος
Χρειάζεται να αφήσεις έξω από το μυαλό σου το στρες για την δουλειά ή τον γάμο σου, ειδικά από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σχετικά.

Ζυγός
Απόφυγε το κουτσομπολιό και τα σόγια καλύτερα σήμερα γιατί μόνο αμφιβολίες ή ένταση στην σχέση σου θα σου δημιουργήσουν.

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να διαλαλείς το πόσο τέλεια και καλά είσαι, ειδικά αν δεν είσαι, ειδικά σε όσους σε ξέρουν, ειδικά αν στην πραγματικότητα θέλεις συμπαράσταση.

Τοξότης
Όλα καλά κι όλα ωραία με αυτά που σκέφτεσαι και λες, δώσε απλά λίγη προσοχή στο πρακτικό κομμάτι και στην υγεία σου.

Αιγόκερως
Λάθος, πολύ λάθος μέρα για να ασχοληθείς με υποθέσεις του σογιού ή της δουλειάς και ειδικά με χρήματα, χωρίς να φέρεις αναστάτωση.

Υδροχόος
Μίλησε με πάθος, με ρομαντισμό, με συναίσθημα σήμερα, όμως λάβε υπόψη σου και τον απέναντι για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων αποκρίσεων.

Ιχθύς
Εκτός αν πρόκειται για θέμα υγείας, οτιδήποτε άλλο οικογενειακό-σχεσιακής φύσεως μπορεί να συζητηθεί πιο πετυχημένα στον επόμενο τόνο.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.