Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας

Παρθένε, έχεις την τάση να ματαιώσεις ό, τι ιδέες μπήκαν στο κεφάλι σου

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Δεν λέω ότι σου έτρεχαν από τα μπατζάκια, απλώς έχε το νου σου λίγο παραπάνω στο τι αποφάσεις παίρνεις για λεφτά και για ό, τι αφορά το σπίτι σου.

Ταύρος
Η αστοχία είναι στο μενού της μέρας σε κάθε επίπεδο, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό, τι αφορά τις μετακινήσεις σου τουλάχιστον.

Δίδυμοι
Μην γίνεσαι αφηρημένος, ειδικά στην οδήγηση. Γενικά, μην θεωρείς ότι επειδή έκανες κάποια θετικά βήματα, έλυσες κι ό, τι σε απασχολούσε.

Καρκίνος
Μάλλον αναμενόμενες οι καθυστερήσεις στα σχέδια σου, είναι και κυριολεκτικά κατακαλόκαιρο και δεν είναι ότι το πολυπροσπάθησες κιόλας.

Λέων
Ευτυχώς είσαι στα πάνω σου γιατί θα βοηθήσει ιδιαίτερα να είσαι όσο το δυνατόν θετικός με αναποδιές και απρόοπτα εξ’ αιτίας συντρόφου/συνεργατών.

Παρθένος
Έχεις την τάση να ματαιώσεις ό, τι σχέδια/συμπεράσματα/καινούριες παρέες και ιδέες μπήκαν στο κεφάλι σου. Είναι άθλια ιδέα. Τελείωνε με τα παλιά καλύτερα.

Ζυγός
Μες τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού είσαι έτοιμος να κάνεις μεγάλες χοντράδες ερωτικά και συναισθηματικά. Δεν λέμε όχι, απλώς έχουν κόστος.

Σκορπιός
Πάρε βαθιά αναπνοή και ποπ κορν γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι’ αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις σου.

Τοξότης
Ελπίζω το ότι η ρουτίνα σου δεν τραβάει στην ανηφόρα ή ότι κάτι κολλάει στην δουλειά να οφείλεται στο ότι είναι καλοκαίρι κι όχι σε κάτι σοβαρότερο.

Αιγόκερος
Έχε το νου σου στο τι γίνεται στην ερωτική σου ζωή και στην σχέση με τα παιδιά σου, έστω κι αν όλα φαινόταν να πηγαίνουν άριστα.

Υδροχόος
Έκανες κάποιες αλλαγές/γνωριμίες/σκέψεις που ίσως δεν τραβάνε όπως θα ήθελες. Μην αμφισβητείς τόσο τον εαυτό σου. Και, φουλ προσοχή στην οδήγησή σου.

Ιχθύες
Διπλοτσέκαρε εισιτήρια, κανονίσματα, τηλέφωνα και φυσικά, έξτρα προσοχή στο τιμόνι, γιατί η μέρα είναι αρκετά ανακατώστρα.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.