Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης

Ιχθύ, προσπάθησε να κάνεις ένα πρακτικό πράγμα την φορά

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Η καλή σου διάθεση μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι πιο διπλωματικός σε θέματα που αφορούν τους συγγενείς σου, νομικές και ακαδημαϊκές υποθέσεις ή απλά την παρέα.

Ταύρος
Ίσως μια καλή μοιρασιά του χρόνου σου ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» θα σε βοηθήσει να αποφύγεις να ξεσπάσεις στο σπίτι ή το γραφείο.

Δίδυμοι
Βάλε λίγη τέχνη στην ζωή σου, λίγο φλερτ ή λίγη περισσότερη διπλωματία για να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό δυναμικό της μέρας.

Καρκίνος
Ασχολήσου με το σπίτι σου, με κάποια μικροαλλαγή στον χώρο σου γενικώς ή διπλωματικά, με την οικογένεια σου.

Λέων
Κράτησε τα προσχήματα στις κουβέντες σου, ειδικά με τον σύντροφο και τα παιδιά σου, για να μην παρεξηγηθούν οι καλές σου προθέσεις.

Παρθένος
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς σήμερα, να κοιμηθείς ή να βρεθείς κάπου που δεν γίνεται να αρχίσεις την γκρίνια, επίκριση, κουτσομπολιό.

Ζυγός
Να είσαι ο εαυτός σου, μείον την υπερενασχόληση με τους άλλους, για καλύτερη συνεννόηση με φίλους, τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου.

Σκορπιός
Αν πρόκειται να το ρίξεις στα υπαρξιακά και την ανησυχία καλοκαιριάτικα, πάρε τουλάχιστον την βοήθεια του κοινού, κουβέντιασέ το.

Τοξότης
Βάλε τα πιο απαιτητικά πράγματα της ημέρας σου το πρωί γιατί όσο περνάει η ώρα τόσο εξαντλείται η διάθεσή και οι αντοχές σου.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην θαφτείς κάτω από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις γιατί δεν θα κάνουν καλό στην διάθεσή σου.

Υδροχόος
Κάνε τη βολτίτσα σου έξω σήμερα οπωσδήποτε, από πάρκο, μέχρι θάλασσα, μέχρι έκθεση ή υπαίθριο σινεμά, πηγαίνουν τέλεια με την διάθεσή σου.

Ιχθύες
Προσπάθησε να κάνεις ένα πρακτικό πράγμα την φορά και να μην κάθεσαι να σκέφτεσαι τι πρέπει να γίνει για να αποφύγεις το άγχος και την ανασφάλεια.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.