Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Κριέ, κράτα το μέτρο σήμερα!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Με μέτρο οι χοντρές πλάκες σήμερα γιατί είναι εύκολο να το τραβήξεις μακριά και πρόσεξε επίσης τι ξοδεύεις, ακόμη κι αν έχεις καλό λόγο.

Ταύρος
Απόφυγε να φέρεις θέματα δουλειάς στο σπίτι γιατί δύσκολα βρίσκεις κατανόηση. Επιπλέον να είσαι προσεκτικός αν ασχοληθείς με μαστορέματα/αλλαγές διακόσμησης.

Δίδυμος
Το νου σου για συναντήσεις ή μηνύματα που θα σε αναστατώσουν και θα σε γυρίσουν πίσω σε προσωπικό επίπεδο, τουλάχιστον μην τα επιδιώξεις.

Καρκίνος
Μην παραβολεύεσαι/τεμπελιάζεις ακόμη κι αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες γιατί από ό, τι φαίνεται συγχίζεις κόσμο και που αναπνέεις.

Λέων
Περίμενε το απροσδόκητο στις συναντήσεις, τις κουβέντες και τις μετακινήσεις της ημέρας. Το νου σου στους άλλους, όχι στον εαυτό σου.

Παρθένος
Οι καλοκαιρινές συναναστροφές με συγγενείς είθισται να είναι κάπως απαιτητικές, ό, τι κι αν γίνει, μην το τραβάς στα άκρα.

Ζυγός
Αστραπιαίες οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και με τεράστιες αντιθέσεις. Όσο λιγότερο μπλέξεις τα ευχάριστα με τα δυσάρεστα, τόσο το καλύτερο.

Σκορπιός
Πρόσεξε τις εκκρεμότητες και τα «άπλυτα» του γάμου και των συνεργασιών σου, μπορούν να δημιουργήσουν τρελή αναστάτωση.

Τοξότης
Αν θέλεις να έχεις το όνομα, να έχεις και την χάρη, κοινώς αν κυνηγάς φιλόδοξα επαγγελματικά πράγματα, να είσαι έτοιμος για αναδιάταξη της ρουτίνας σου.

Αιγόκερως
Ασχολήσου με τον σύντροφό σου ερωτικά και συναισθηματικά κι όχι με το τι θέλεις εσύ. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Υδροχόος
Απόλαυσε την παρέα με συγγενείς, τον σύντροφο ή την παρέα σου μην μένεις μόνο στην ατέλεια για να αποφύγεις δυσάρεστες αντιδράσεις.

Ιχθύς
Φρόντισε να μην αντιμετωπίσεις μυωπικά κι εγωκεντρικά τα πρακτικά κι επαγγελματικά σου θέματα, έστω κι αν φαίνονται τέλεια. 

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.