Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης

Ιχθύ, η μέρα θέλει χιούμορ και φλερτ!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Μείνε στο κέφι σου και τα ωραία καλοκαιρινά πράγματα με παιδιά, σύντροφο, με διασκέδαση, φίλους κι όχι στην κουβέντα που δεν κολλάει.

Ταύρος
Αντί να μην μιλάς ή να αναλώνεσαι σε διαδικαστικές κουβέντες ενώ μέσα βράζεις, μίλα ουσιαστικότερα.

Δίδυμος
Ψιλή κουβεντούλα για απλά πράγματα και μία βόλτα για να κάνεις το κομμάτι σου, κάνουν θαύματα σήμερα. Κάνε και το έξοδό σου.

Καρκίνος
Είσαι στο κέντρο σου και χαλαρός, αν αυτά που σου λένε σ’ αρέσουν, ασχολήσου, αν όχι, αγνόησέ τα και μην τα σκεφτείς δεύτερη φορά.

Λέων
Έχεις αρκετά καλή διάθεση για να μην αφήσεις να σε χαλάσει ούτε το κουτσομπολιό, ούτε το ότι ακόμη τα σχέδια σου δεν λένε να καθίσουν στην θέση τους.

Παρθένος
Ύπνο, ξεκούραση και ίσως μια καλή κωμωδία ή κάτι σε επιτραπέζιο, κάτι για να γελάσεις χρειάζεσαι, ώστε να μην παθαίνεις εμμονή με ό, τι δύσκολο σου συμβαίνει.

Ζυγός
Μην παραμελείς τον ελεύθερο χρόνο, την σχέση με τους φίλου σου, το χόμπι σου, εξαιτίας των υποχρεώσεων οικογενειακών ή επαγγελματικών.

Σκορπιός
Η υπερέκθεση δεν είναι το αγαπημένο σου, οπότε απόφυγέ την και κυρίως μην κοπιάζεις για στόχους που ούτε καν είσαι σίγουρος ότι θέλεις.

Τοξότης
Ανανέωση εδώ και τώρα, με ταινία, έξοδο, εκδρομή, φαγητό με παρέα, χορό, κάτι που δεν έχει σχέση με τα άγχη στο κεφάλι σου.

Αιγόκερως
Συνδύασε την ερωτική σου διάθεση με συναισθηματική έκφραση στην ερωτική σου ζωή κι όχι με κλισέ κουβέντες ή μούγκα και θα είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι.

Υδροχόος
Λάθος το να αναλάβεις να κάνεις εσύ όλη την δουλειά της σχέσης επειδή μπορείς. Ίσως πιέζεις παραπάνω από ό, τι χρειάζεται.

Ιχθύς
Να κάνεις το αστείο και το φλερτ σου, να εκτιμήσεις και τα ευχάριστα νέα, αντί να παγιδεύεσαι στο πρακτικό σου σχέδιο και στην δουλειά.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.