Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας

Αιγόκερε, δείξε θάρρος στην ερωτική σου ζωή!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Μην βιάζεσαι να κρίνεις θετικά κάτι που άκουσες, μία γνωριμία, μία πρόταση, πριν δεις τι κόστος έχει σε χρήμα, άνεση και συναίσθημα.

Ταύρος
Ούτε τα πολλά έξοδα, ούτε το πολύ συναίσθημα διορθώνουν την οικογενειακή σου κατάσταση ή το σπίτι σου αν δεν βάλεις αλλαγή στην εξίσωση.

Δίδυμος
Ανοίγεσαι, λες πολλά, κυνηγάς να κάνεις περισσότερα. Έχε τον νου σου στην οδήγησή σου, καθώς και σε εκκρεμότητες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Ίσως λίγη ευελιξία και η προθυμία να «ζημιωθείς» ελαφρώς χάριν του απέναντι να διασφαλίσουν την ομαλότητα στα σχέδια και τις παρέες σου.

Λέων
Μην επιμένεις αναίτια στο προσωπικό σου τριπάκι επειδή σε παίρνει. Δεν θέλεις να δεις στόχους καριέρας και γάμου, άνω κάτω.

Παρθένος
Γίνονται διάφορες διεργασίες μέσα σου και εν αγνοία σου,  οπότε να είσαι έτοιμος για αναθεωρήσεις από σχέδια διακοπών, μέχρι απόψεων.

Ζυγός
Δεν σου ζήτησε κανείς να αναλάβεις την ευθύνη των πάντων, οπότε μην το κάνεις και μετά παραπονιέσαι γιατί σου στοιχίζει πολύ.

Σκορπιός
Κράτησε μετριοπαθή στάση στην δουλειά και μείνει ανοιχτός στις αλλαγές που συμβαίνουν στις συνεργασίες σου.

Τοξότης
Μάζεψε την ξερολίαση και την απόλυτη βεβαιότητα που συνήθως σε δέρνει ώστε να αποφύγεις απρόοπτα στην ρουτίνα σου.

Αιγόκερως
Όσο πιο θαρραλέος είσαι σε σχέση με τα συναισθήματα και την ερωτική σου ζωή, τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσεις τα σχετικά απρόοπτα.

Υδροχόος
Μείνε συνεργάσιμος στην σχέση σου και τις συνεργασίες σου ώστε να μην πέσεις από τα σύννεφα με τα συμβάντα στο σπίτι και το γραφείο.

Ιχθύς
Ασχολήσου με φροντίδα ακόμη και με τα πιο βαρετά της ημέρας για να αποφύγεις κακή επικοινωνία, ασυνεννοησία και ματαιώσεις.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.