Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου

Λέοντα, μην φοβάσαι να πεις όχι!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Φλερτ, γνωριμίες και διασκέδαση σου δίνουν μία ευχάριστη ώθηση, φρόντισε να μην επιβαρύνουν την σωματική και ψυχολογική σου κούραση.

Ταύρος
Τείνεις σε σπατάλες και ερωτικά - συναισθηματικά μπερδέματα που δεν βοηθάνε ούτε στο σπίτι, ούτε μέσα σου, εκτός αν τελικά συνειδητοποιήσεις την σύγχυσή σου.

Δίδυμος
Απόφυγε να ασχοληθείς με πράγματα κι άτομα αμφιβόλου ποιότητας, γιατί θα θολώσεις τους στόχους σου έστω κι αν ωφελήσεις την κοινωνική σου ζωή.

Καρκίνος
Περιόρισε τα περιττά λόγια, ειδικά το κουτσομπολιό και τους χειρισμούς έστω κι αν σε βολεύουν, είναι μόνο εντύπωσή σου τελικά.

Λέων
Ίσως κάποια όχι σε φίλους, σχέδια και διασκέδαση, έστω κι αν κολακεύεσαι, προστατέψουν την ερωτική σου ζωή και το κοινό ταμείο από τη φθορά.

Παρθένος
Μην επιλέγεις τι κάνεις για να σπρώξεις καριέρα και γάμο με πυξίδα το στρες και τον φόβο σου, γιατί έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Ζυγός
Το καινούριο να ’ναι κι ό, τι να ‘ναι, από άτομα, μέχρι μέρη, μέχρι δουλειές, ανοίγει τα σχέδια σου, όμως δεν είναι πρακτικά εφαρμόσιμο, επίλεξε σοφότερα.

Σκορπιός
Η ποσότητα στο σεξ και τις οικονομικές συνεργασίες μπορεί να σε κολακεύει, όμως δύσκολα μεταφράζεται σε έρωτα, δημιουργικότητα και γενικώς χαρά.

Τοξότης
Μην υπερπροσπαθείς και υπεργεμίζεις την ερωτική σου ζωή με πρόφαση το «να πας παρακάτω». Θα πας όσο μακριά σου επιτρέπουν οι βάσεις σου.

Αιγόκερως
Δώσε προτεραιότητα στις δουλειές που ανακατεύουν κι άλλους, ασχέτως αν δεν είναι οι σημαντικότερες για σένα.

Υδροχόος
Χρησιμοποίησε καλύτερα κριτήρια από το τι υπάρχει διαθέσιμο στα ερωτικά σου ώστε να μην είσαι κολακευμένος αλλά μισοϊκανοποιημένος.

Ιχθύς
Πιάσε τις σημαντικές δουλειές για το σπίτι και την οικογένεια σου με ανοιχτό μυαλό για να μην κάνεις λάθη και βρεθείς υπόλογος.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.