Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Αιγόκερε, στα πάνω της η σεξουαλικότητά σου!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Μην το παίζεις πιο άνετος από όσο είσαι απέναντι στην ερωτική σου ζωή και την σχέση με τα παιδιά σου, αν θέλεις να έχεις πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου.

Ταύρος
Όσο πιο επίμονος γίνεσαι τόσο ανάβουν τα αίματα στο οικογενειακό περιβάλλον και το γραφείο, πράγμα που τελικώς σαμποτάρει την πρόοδό σου σε οτιδήποτε.

Δίδυμος
Το τρέξιμό σου δεξιά-αριστερά και όλες οι επαφές και κουβέντες που κάνεις πηγαίνουν στον βρόντο όσο δεν αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειες σου.

Καρκίνος
Η εστίαση στις διακοπές, τα χόμπι και τον ελεύθερο χρόνο σου και το κυνήγι της καλοπέρασης δεν ικανοποιούν εξαιτίας των προσδοκιών σου από την σχέση σου.

Λέων
Οι κινήσεις σου στα επαγγελματικά και προσωπικά σου είναι προϊόν υπερανάλυσης και μάλιστα υποκειμενικής, είναι δύσκολο να λειτουργήσουν πρακτικά.

Παρθένος
Μην δικαιώνεις χειριστικές κινήσεις, κουτσομπολιό και μισές αλήθειες γιατί δεν σε διευκολύνουν αλλά σε περιορίζουν σε σχέση με τα ερωτικά σου και τα παιδιά σου.

Ζυγός
Παραγίνεσαι εγωιστής στον έρωτα και στην διαχείριση των κοινών οικονομικών και τελικά ακόμη και οι θετικές κινήσεις που κάνεις πέφτουν στο κενό.

Σκορπιός
Οι επαγγελματικές και προσωπικές κινήσεις που κάνεις προσπαθώντας να είσαι ασφαλείς στις σχέσεις σου, σε περιορίζουν και σε απομονώνουν αν δεν βγεις έξω από την φουσκάλα σου.

Τοξότης
Κυνηγάς διασκέδαση, εξόδους κι εκδρομές σχεδόν με μανία για να αποφύγεις τις υποχρεώσεις σου, όμως η τσέπη σου, αναγκαστικά, σε επαναφέρει.

Αιγόκερως
Η σεξουαλικότητά σου είναι στα πάνω της, πράγμα ωραίο αρκεί να μην την χρησιμοποιήσεις για να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Υδροχόος
Με μέτρο το πόσο τσιγκλάς συναδέρφους κι ερωτικό σύντροφο, δεν είναι οι κατάλληλοι για να ξεσπάσεις την απογοήτευσή σου για όσα συμβαίνουν στο σπίτι.

Ιχθύς
Μην πέσεις θύμα του «ξέρω εγώ» και της προσπάθειας να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο στην δουλειά και τις πρακτικές σου υποθέσεις για να αποφύγεις καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα.

Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram.