Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας

Ζυγέ, βρίσκεις πρόχειρες λύσεις που διαλύονται στο πρώτο αεράκι

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 674
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καλές προθέσεις με αμφίβολα αποτελέσματα
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με τις καλύτερες προθέσεις. Θέλεις να είσαι κύριος, συναινετικός, δίκαιος και στο σπίτι και στη δουλειά, αφού η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον ζωδιακό σου άξονα σε βάζει σε διάθεση συνεργασίας, συναδελφικότητας και συντροφικότητας. Εστιάζεσαι περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή, είτε με εξόδους, είτε με ομαδικές ασχολίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου, αν είσαι ελεύθερος, επιθυμείς διακαώς να βρεις το ταίρι σου. Έτσι θα γυρίσεις με ευκολία σε κάτι πρόχειρο ή θα προχωρήσεις παρακάτω κάνοντας όμως τα ίδια λάθη. Στο μυαλό σου τα έχεις όλα πολύ ξεκάθαρα και θα ήθελες να σαλπάρεις για άλλα λιμάνια και να αποφύγεις να ασχοληθείς με τα γνωστά προβλήματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, όμως ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις. Παράλληλα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά συμφωνίες και συνεργασίες, ακόμη και αν δεν κρατιέσαι από ενθουσιασμό. Το οικονομικό κομμάτι χωλαίνει και δυσκολεύει την υλοποίηση των σχεδίων σου ή υπονομεύει τη συνεργασία.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Αλλαγές ρουτίνας που σου δίνουν ευκαιρία να τα κάνεις σαλάτα στις σχέσεις σου
Με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου γίνονται η αφορμή για να αναστατωθεί η ρουτίνα σου, επαγγελματική και προσωπική. Οι φροντίδες σου για την υγεία, την ευεξία, τον καλλωπισμό σου, αλλά και για υποθέσεις που αφορούν οικογενειακές δουλειές, ακίνητα και δημιουργικά σου project, αλλάζουν δραστικά, καθώς στον ορίζοντα διαφαίνονται καινούργιες δυνατότητες. Ο αντίκτυπος των συμβάντων της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα έντονος και φέρνει στην επιφάνεια τις πλέον κάποιες κτητικές, συμφεροντολογικές, ακραίες και υποκειμενικές σου πλευρές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Με όλα όσα μαζεύονται στην καμπούρα σου, τείνεις να κάνεις αψυχολόγητες επιλογές στην καριέρα και τον γάμο σου, οι οποίες δεν ικανοποιούν σε κανένα επίπεδο τις ανάγκες σου. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) πάντως σε βοηθάει να προστατέψεις τη σχέση σου και τον εαυτό σου από τις συνέπειες των επιλογών σου, αφού η σκέψη σου και οι συναλλαγές σου γίνονται πιο ουσιαστικές, πιο ιδιωτικές, πιο ερωτικές και το κριτήριο σου για το τι σε ωφελεί υλικά και συναισθηματικά βελτιώνεται.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Συνειδητοποιείς ότι, για να περάσεις καλά, χρειάζεται πρώτα λάντζα
Δυσκολεύεσαι με θέματα δουλειάς, υγείας και ρουτίνας και με το κόστος που έχουνε αυτά, χρηματικό ή ψυχολογικό, με συνέπεια να μην μπορείς να χαρείς έτσι όπως θα ήθελες τη σχέση σου με τον σύντροφο και τα παιδιά σου ή ένα ωραίο σου project. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σου για διασκέδαση, για ενασχόληση με την ερωτική σου ζωή και τα παιδιά σου και στις απαιτήσεις της ρουτίνας σου. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των πρώτων μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά σου, ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως ο ενθουσιασμός και η χαρά που σου προξενούν φαίνεται να σε οπλίζει με δύναμη και να σε ωθεί να δεις καινούργια πράγματα, παρέες, ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα, τη ζωή διαφορετικά. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Σκορπιό (10) θα αποδείξει τη χρησιμότητα των αγγαρειών και της πρακτικότητας, ως εφαλτήριο για τα πιο ευχάριστα και επιθυμητά. Αξιοποίησε το οξυμένο οικονομικό σου αισθητήριο για να διευθετήσει υποθέσεις του σπιτιού και τη διαίσθησή σου για να εντοπίσεις ψυχολογικά θέματα που σε δυσκολεύουν.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Θέλεις ειρήνη κι αρμονία στο σπίτι, αλλά με τον εύκολο τρόπο και δεν πείθεις
Η Νέα Σελήνη της Τρίτης δείχνει ότι οι προσπάθειές σου να πείσεις στο σπίτι και την οικογένεια ότι ενεργείς για το καλό όλων, δεν πρόκειται να πείσουν όσο μένεις σε επιφανειακά θέματα. Χρειάζεται να αγγίξεις ό,τι χρειάζεται αλλαγή στη σχέση με τον σύντροφό σου, το πώς την επηρεάζουν τα παιδιά ή, αν είσαι ελεύθερος, να αναθεωρήσεις περί σχέσης. Επαγγελματικά επιβάλλεται αναδιάταξη της σχέσης με τους συναδέλφους σου και σημαντικές αλλαγές για να βρεις δημιουργικό χώρο και να δημιουργήσεις υποστηρικτικό περιβάλλον στο γραφείο. Μην αφήσεις εσωτερικές αμφιβολίες για την αξία σου και το πόσο υποστηρίζεσαι, οικονομικά και συναισθηματικά, να σε οδηγήσουν σε παλιές αγκαλιές ή να βγάλεις τις άσχημες πλευρές σου στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το σκοτσέζικο ντους δεν θα φέρει την αίσθηση ασφάλειας και συντροφικότητας που επιθυμείς. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) βελτιώνει την επικοινωνία με σύντροφο και παιδιά, καθώς σε βοηθάει να εκφράσεις φόβους και ανησυχίες όσο δεν εμπλέκεσαι σε μυστικά, ψέματα και χειρισμούς.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Θέλεις να κάνεις τον τουρίστα στη ζωή, όμως η ζωή έχει σοβαρότερα σχέδια
Ανανεώνει το συνηθισμένο σου δίλημμα η Νέα Σελήνη της Τρίτης, αφού ανακατεύει ανησυχίες για τη δουλειά, την υγεία και γενικώς για πρακτικές υποθέσεις, με τη όρεξή σου για βόλτες, εκδρομές, γνωριμίες, λόγια του αέρα και ελαφριά πράγματα. Μόνο να τα συνδυάσεις γίνεται, σε βάρος της καλής σου διάθεσης. Μην το πάρεις προσωπικά και βρεθείς να αναστατώνεις σπίτι και τους οικείους σου. Θέλεις να ασχοληθείς με τη σχέση, τους φίλους, τους συγγενείς, την κοινωνική σου ζωή εν γένει, ο τρόπος σου όμως, το μοντέλο σχέσης κι αυτά που επιδιώκεις μάλλον δεν σου κάνουν και μόνο ανησυχία και ανασφάλεια σου προξενούν. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, φρόντισε να λες όλη την ιστορία σε διαπραγματεύσεις και κουβέντες γιατί η ατέλεια θα έρχεται στην επιφάνεια εύκολα μέσα από την τριβή της καθημερινότητας και θα εκτίθεσαι. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) βοηθά να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα σου και στο σπίτι και πώς συγκρούονται οι συνήθειες με τα μελλοντικά σου σχέδια.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Κυνηγάς την ανανέωση αλλά προγραμματίζεις τα ίδια, μέχρι να αναλάβουν τα συμβάντα
Κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, καθώς εσύ κανονίζεις τα γνωστά σου πράγματα, φαγητά, ψώνια, καλλωπισμό και κοινωνικοποίηση για να χαλαρώσεις. Ωστόσο οι ειδήσεις, κουβέντες και συναλλαγές των ημερών έχουν άλλα σχέδια και τραυματίζουν ανεπανόρθωτα αυτό που πριν νόμιζες ότι θα απολάμβανες. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό ίσως μεταφράζεται σε μία συνάντηση «φωτιά», σε επαγγελματικό επίπεδο σε ανάγκη για ολοσχερή αναθεώρηση της δημιουργικής σου διαδικασίας. Το κυνήγι της ανανέωσης και του καινούργιου για να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και τον τραπεζικό σου λογαριασμό και η δουλειά που αυτά συνεπάγονται, πηγαίνει στο βρόντο ή σε γυρίζει πίσω σε άτομα και νοοτροπίες που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό (10) βελτιώνει την ποιότητα των συναντήσεων, των συζητήσεων, των διαπραγματεύσεων και των ιδεών που έχεις, καθώς σε ωθεί να δεις τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και να συμπεριλάβεις στην εξίσωση και τους άλλους ανθρώπους που σχετίζονται με τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σου στόχους.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Βρίσκεις πρόχειρες λύσεις που διαλύονται στο πρώτο αεράκι
Η εβδομάδα σου σφραγίζεται από τη Νέα Σελήνη της Τρίτης στο ζώδιό σου, η οποία ανανεώνει τις δυνάμεις σου, ταυτόχρονα όμως ανανεώνει και την ορμή των ζητημάτων που σε προβληματίζουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η προσφιλής σου συνήθεια να βάζεις σχέσεις και συνεργασίες πάνω από τον εαυτό σου, επειδή αυτό σε κάνει χαρούμενο, σκοντάφτει στην ανάγκη σου να αισθανθείς ικανοποιημένος συναισθηματικά και δικαιωμένος οικονομικά, η οποία επιβάλλει μη αναστρέψιμες αλλαγές στο σπίτι, το γραφείο και μέσα σου. Επιθυμείς όσο τίποτα να ανανεωθείς ερωτικά, καθώς και στη σχέση με τα παιδιά σου, και πασχίζεις να το κάνεις μέσα από διασκεδαστικές ασχολίες ή μέσα από μία παρεΐστικη-φιλική νοοτροπία. Όσο όμως μένεις σε πρόχειρες λύσεις και δεν εξετάζεις σε βάθος τις συναισθηματικές και υλικές παραμέτρους των σχέσεων αυτών, θα βρίσκεις μόνο μία προσωρινή αίσθηση ικανοποίησης κάθε φορά που εγωιστικά παίρνεις αυτό που θέλεις. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) ευεργετεί την τσέπη σου με έσοδα από καινούργια ανοίγματα ή διευθέτηση νομικών υποθέσεων.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αυτή τη φορά, σταμάτησε τη γνώριμη ανοησία στη ρίζα της
Να είσαι καχύποπτος με οποιαδήποτε σχέση φαίνεται εύκολη, ωραία, τακτοποιημένη και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενη σε επίπεδο προσωπικής ή επαγγελματικής εξέλιξης, με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, για να μην καταλήξεις με ανησυχίες, φοβίες και αντιμέτωπος με μυστικά και ψέματα. Η λύση είναι να αλλάξεις προκαταβολικά και με δική σου πρωτοβουλία τον τρόπο που συνήθως σκέφτεσαι κι επικοινωνείς στο παραπάνω πλαίσιο. Έτσι, βέβαια, το πιθανότερο είναι να λήξει η σχέση (που είναι και το ζητούμενο). Μην αφήσει τις απαιτήσεις της προσωπικής σου επιμόρφωσης, διασκέδασης, καριέρας και γάμου να σε εξαντλήσουν, φρόντισε την υγεία σου. Έτσι δεν θα μεταφέρεις την γκρίνια και τη δυσφορία σου, δημιουργώντας αναστάτωση στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου (10) έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις και να εκφράσεις καλύτερα τα σχέδιά σου σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μη γίνεις πιο ωμός από ό,τι χρειάζεται, όμως, αποξενώσεις τον νυν ή επίδοξους συντρόφους και καταλήξεις ανικανοποίητος στις σχέσεις σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Καθάρισε τη φωλιά σου για να έχεις χώρο κι ενέργεια για το καινούργιο
Σαν να μπαίνει κόφτης με το που πας να γκαζώσεις σε σχέδια, ομαδικές ασχολίες, χόμπι και όλα τα ωραία πράγματα, με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης. Η λύση είναι να ξεχάσεις προς το παρόν τις βολές σου και να πέσεις με τα μούτρα σε ό,τι φοβία, εκκρεμότητα και εμπόδιο υπάρχει και να του αλλάξεις τα φώτα. Βλέπεις, μπορεί η υπόσχεση της δημιουργικότητας, του έρωτα και της διασκέδασης να σε σπρώχνει σε βόλτες, συναντήσεις, κουβέντες και διαπραγματεύσεις, όμως είναι το ξεκαθάρισμα της ρουτίνας σου και η μετουσίωση θεμάτων που αφορούν τους φίλους, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά και τον σύντροφό σου που θα βελτιώσουν τη σωματική και ψυχολογική σου υγεία και θα σου δώσουν την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεσαι. Με τον Ερμή στον Σκορπιό (10) η περίοδος προσφέρεται για ανασκόπηση και απολογισμό σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων και στόχων καριέρας και γάμου. Κοίταξέ τα χωρίς φτιασίδια και μεταμόρφωσε ό,τι δεν σου κάνει. Παρασκήνιο, χειρισμοί, σχόλια και κουτσομπολιό δεν είναι λύση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δυσβάσταχτο το βάρος των προσωπικών αλλαγών που απαιτούν τα σχέδιά σου
Το εγχείρημά σου να διαφυλάξεις τις ισορροπίες στην καριέρα και τον γάμο σου και να διασφαλίσεις την επιβίωσή και την αποδοτικότητά τους, αποδεικνύεται δυσκολότερο από ό,τι υπολόγιζες, με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης. Οι προσωπικές αλλαγές που απαιτούν τα σχέδια, οι φίλοι, ο σύντροφος και τα παιδιά σου για να φτάσεις εκεί που φαντάζεσαι, είναι απαιτητικότερες από ό,τι περίμενες. Η επένδυση ή σπατάλη χρόνου, χρήματος και ενέργειας για να προστατέψεις την οικογένεια, το σπίτι και τις βάσεις σου μάλλον σου δημιουργεί αναστάτωση, παρά σε καθησυχάζει. Αυτή η αναστάτωση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το επόμενο βήμα σου όσο δεν ασχολείσαι με το βαθύτερο αίτιό της και προσπαθείς με χειρισμούς να έχεις το πάνω χέρι σε ομάδες, οικογένεια, σχέση και σχέδια. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) σε βοηθά να συνδυάσεις θεωρία και πράξη για να κουβεντιάσεις, να αναλύσεις και να επιλύσεις τα παραπάνω ζητήματα. Όσο παραμένεις ειλικρινής, εμπιστεύεσαι τις ιδέες σου και λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες και των γύρω σου, είναι βέβαιο ότι θα βρεις λύσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Τρώγεσαι για φευγιό από ιδέες, μέρη, πράγματα, όμως η πραγματική ανανέωση σου ξεφεύγει
Ετοιμάζεις ταξίδι, την έξοδο του Μεσολογγίου, ή καινούργια ασχολία ή επαγγελματικό εγχείρημα, όμως λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο με τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, η οποία όσο εντείνει την επιθυμία σου για ανανέωση, άλλο τόσο ισχυροποιεί τις πιέσεις της καριέρας και του γάμου σου, κάνοντας δύσκολο το να περάσεις σε κάτι πραγματικά καινούργιο όσο είσαι εγκλωβισμένος στο παρελθόν. Το ότι αισθάνεσαι σαν οδοστρωτήρας με κάθε νέα ιδέα, γνωριμία και σκέψη είναι ευκολότερο να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες για να εκτονώσεις την ορμή σου, παρά να σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις την ικανοποίηση που έχεις ανάγκη σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή δε η τελευταία θα ήταν από μόνη της ικανή ανανέωση για την καριέρα ή τον γάμο σου. Με τον Ερμή στον Σκορπιό (10) αποφασίζεις να δεις σοβαρότερα την ερωτική σου ζωή, καθώς χρειάζεται να σταθμίσεις ορισμένους παράγοντες, αν πρόκειται να φτάσεις τους στόχους σου. Αυτό συνεπάγεται μεγάλη εσωτερική ή και πραγματική μετατόπιση, που οδηγεί σ’ ένα είδος δέσμευσης που συνήθως αποφεύγεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Θέλεις να χαριεντιστείς στα ερωτικά και τα ψυχολογικά σου, αλλά προέχει το μέλλον σου
Ούτε στα ερωτικά σου πάθη, ούτε στις φοβίες, τις ανασφάλειες και τα προβλήματα συναισθηματικού και οικονομικού τύπου, δεν σε αφήνει να παραδοθείς αμαχητί η Νέα Σελήνη της Τρίτης. Σε κρατά απασχολημένο με τις ιδιαίτερα απαιτητικές αλλαγές στον φιλικό σου κύκλο, τις αναθεωρήσεις στα σχέδιά σου και στον τρόπο γενικά με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι το μέλλον. Η επιθυμία σου να δώσεις τέλος σε συγκεκριμένες καταστάσεις και νοοτροπίες συναισθηματικού και οικονομικού τύπου εντείνει την ανησυχία σου και τείνει να σε εξαντλήσει σωματικά και ψυχολογικά. Ωστόσο θα βρεθείς στις ίδιες παρέες, στον ίδιο τρόπο σκέψης ή παγιδευμένος σε νομικές κι ακαδημαϊκές υποθέσεις, όσο αρνείσαι να δεις τα πράγματα σε βάθος και προσπαθείς να στρέψεις τις καταστάσεις υπέρ σου, αντί να τις μεταμόρφωσης οριστικά με ό,τι κόστος μπορεί αυτό να έχει. Ο Ερμής στον Σκορπιό (10) σε βοηθάει να αντιληφθείς τα μονοπάτια που ανοίγονται προσωπικά και επαγγελματικά μπροστά σου, όταν αποφασίσεις να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ