Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Δίδυμε, υπερβάλεις

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριός
Η εργασιοθεραπεία δεν είναι του γούστου σου, όμως θα βοηθήσει να μην σε πάρει από κάτω και θα κάνεις και πέντε δουλειές.

Ταύρος
Ωραία τα μεγάλα και τα εντυπωσιακά, αλλά καλύτερα βάλε μικρούς και υλοποιήσιμους στόχους στα ερωτικά σου για να μην μένεις στην θεωρία.

Δίδυμοι
Υπερβάλεις σε ό,τι λες και κάνεις, ειδικά στα προσωπικά σου, η προσοχή σου όμως οφείλει να είναι στο κατά πόσο υπάρχουν πρακτικές βάσεις.

Καρκίνος
Αν καταφέρεις να συνδυάσεις το πρακτικό με τα πιστεύω σου, οι κουβέντες σου θα βρουν το στόχο τους με ευκολία.

Λέων
Ευχάριστες τελικά αν και κάπως βαριές αρχικά, οι εξελίξεις στα προσωπικά σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μην υπεραναλύεις.

Παρθένος
Ξέχνα το τι θα γίνει πρακτικά αύριο και βγάλε επιτέλους από μέσα σου, σε λόγια, συναντήσεις, πράξεις, αυτά που σκέφτεσαι κι ας είναι κι ανεδαφικά.

Ζυγός
Ζητήματα υγείας, διατροφής, ρουτίνας στο προσκήνιο, δικά σου και των δικών σου. Μείνε στα γεγονότα και μην παγιδεύεσαι στις σκέψεις σου.

Σκορπιός
Ότι θα περάσεις καλά, είναι γεγονός. Το μενού έχει φλερτ, διασκέδαση, φίλους, σεξ. Ανάμεικτα, όλα μαζί.

Τοξότης
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκφράσεις παράπονα κι απωθημένα κι αν δεν είσαι τελείως στεγνός, διαδικαστικός και βάλεις και λίγο χιούμορ, θα εισακουστείς.

Αιγόκερος
Έσω ανοιχτός γιατί οι γνωριμίες και οι κουβέντες των ημερών έχουν να δίνουν, έστω κι αν είσαι σε μάλλον δύσπιστη και καχύποπτη φάση.

Υδροχόος
Πολλά βαρύς σηκώνεσαι το πρωί, οπότε μην κάνεις φιλόδοξα προγράμματα εκτός αν πρόκειται για δραστηριότητες επί κλίνης.

Ιχθύες
Προγραμμάτισε εκδρομή με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος, άσε φίλους, παρέα, συγγενείς να κάνουν πρόγραμμα, θα σου βγει σε καλό.