Cosmic Telegram

Stardust Notes 08.03.13

Το καθημερινό τηλεγράφημα του Γιώργου Πανόπουλου 

Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο που έχουμε τον γενέθλιο Άρη μας έχουμε επιστροφή Άρη και είναι μερικές φορές πολύ σημαντική. Επιστροφή Άρη έχουμε κάθε δύο περίπου χρόνια. Συνήθως τον βιώνουμε σαν ανανέωση της ενέργειας, ή ως περίοδο νέων σχεδίων, ή περισσότερο συχνά είναι νέα πλάνα που σχετίζονται με τα ήδη υπάρχοντα που τρέχουν. Σπάνια από μόνη της αυτή η επιστροφή σηματοδοτεί κάτι σπουδαίο ή ένα τεράστιο νέο βήμα. Πες ότι τρέχεις μια δουλειά ή κάτι κι έχεις επιστροφή Άρη, τότε ίσως σκέφτεσαι να ρίξεις ένα καινούργιο προϊόν στην αγορά, ή να διαφημιστείς, ή βρίσκεις έναν τρόπο εξέλιξής σου. Εάν όμως η επιστροφή Άρη συμπίπτει και με άλλες σημαντικές διελεύσεις στο γενέθλιο χάρτη σου, Κρόνου/Ουρανού/Δία, τότε είναι πιο πιθανό να δράσεις περισσότερο δυναμικά ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

Επίσης η αντίθεση* του γενέθλιου Άρη σου με το διελαύνοντα Άρη είναι μια περίοδος που χρειάζεται προσοχή επειδή συνήθως είναι μια εποχή εμποδίων, απογοήτευσης ή μπλοκαρίσματος – κρατάει μερικές μέρες, δεν πρόκειται για κάτι έντονο, αλλά είναι αρκετές για πολλούς να δημιουργήσει προβλήματα και έντονο εκνευρισμό.

Τα ζώδια που βρίσκονται σε αντίθεση:

Κριός - Ζυγός

Ταύρος - Σκορπιός

Δίδυμοι - Τοξότης

Καρκίνος - Αιγόκερως

Λέων - Υδροχόος

Παρθένος - Ιχθύες

Μπορείς να φτιάξεις τον αστρολογικό σου χάρτη στο cosmictelegram.gr. Στη μέση της πρώτης σελίδας υπάρχει η ένδειξη «Ο Χάρτης μου».