Cosmic Telegram

Stardust Notes 19.12.12

Το καθημερινό τηλεγράφημα του Γιώργου Πανόπουλου

Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σελήνη/Ερμής

Κοινή λογική, ανοιχτός στο διάλογο και συμπαράσταση στους άλλους μέσα από συζήτηση, εκλογίκευση των αισθημάτων, εφήμερες απόψεις, συμβιβαστικό μυαλό, έντονη μνήμη, έλλειψη συγκέντρωσης, παρατηρητικότητα που οδηγεί σε εξαιρετικές απόψεις, ίσως ένας αδελφός ή μια αδελφή να λειτούργησε ως μητέρα, αδυναμία αντικειμενικότητας.

Σελήνη/Αφροδίτη

Σημασία στη συνεργασία, ευαισθησία στη δικαιοσύνη, αξιαγάπητη μητέρα, όμορφο σπίτι, υπερπροσαρμοστικότητα, υψηλή εκτίμηση στις γυναίκες, συντηρητισμός, ρομαντισμός, συναισθηματισμός.

Σελήνη/Άρης

Έντονη αυτοπροστασία, γρήγορη συναισθηματική ανταπόκριση, ευαισθησία στις διαφωνίες, θυμός, συναισθηματικές μάχες, σεξουαλικότητα, συναισθηματική δράση, προστατευτικός, έντονη παρορμητικότητα. Ασφάλεια/Σπίτι/Οικειότητα εναντίον Ανεξαρτησίας και σεξουαλικού ενθουσιασμού. Πιθανή οικογενειακή ζωή, όπου οι γονείς ποτέ δεν φιλονίκησαν αλλά που ο θυμός ήταν διάχυτος. Η ψυχολογική κατάσταση παίζει τεράστιο ρόλο στις διατροφικές συνήθειες και στο ποτό.

Σελήνη/Δίας

Υπερβολική συμπεριφορά, ανάγκη για πίστη, επιθυμία να προστατεύσει, μεγάλα αισθήματα, μεγάλες προσδοκίες. Δραματική, έντονη μητέρα, συναισθηματική και φυσική δίψα, τεράστια δύναμη στήριξης των άλλων, ανησυχία, ανυπομονησία, έντονο αίσθημα για μεγαλείο και λάμψη, απληστία, έντονες αντιδράσεις. Ρίσκο, γενναοδωρία, συμπεριφορά Σούπερ-Μητέρας.

Σελήνη/Κρόνος

Αμυντική στάση, ελεγχόμενες αντιδράσεις, επιφυλακτική συμπεριφορά, μητέρα του καθήκοντος, η δουλειά προηγείται της ευχαρίστησης, ανάγκη για διάρκεια και δομές, ψυχρό σπίτι, επιθυμία για ασφάλεια, ένα παγιδευμένο παιδί στο σώμα ενός ενήλικα. Ασφάλεια για να συμπεριφερθούν όπως αισθάνονται, ασφάλεια ώστε να επιτρέψουν στους εαυτού τους να ανακαλύψουν ότι όντως αισθάνονται.

Σελήνης/Ουρανός

Συναισθηματική ανεξαρτησία, ξαφνικές αλλαγές, ανάγκη για δικό του χώρο, σπασμωδικές αντιδράσεις, εναλλαγή διαθέσεων, αντίσταση στην κανονικότητα, διαίσθηση, μητέρα με ασυνεπή συμπεριφορά (μια αγάπη, μια απόσταση, μια ψυχρότητα), φυγή από το παρελθόν, αδυναμία να σταθεροποιηθούν αποκτώντας ρίζες, ανάγκη για δημιουργία διαφορετικού τύπου οικογένειας, ανάγκη για διαρκή ενθουσιασμό και κινητικότητα.

Σελήνη/Ποσειδώνας

Ευαισθησία στον πόνο των άλλων, αισθήματα που δεν μπορούν να περιγραφούν, συναισθηματική θάλασσα, εξιδανικευμένη μητέρα, αίσθηση ότι το παιδικό σπίτι ήταν παράδεισος, η μητέρα ως θύμα, ανάγκη να σώσουν και να σωθούν μέσα από σχέσεις. Φαντασιώσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, εξαιρετική δημιουργικότητα, πείνα για συναισθήματα που δεν μπορεί ποτέ να ικανοποιηθεί, αυτολύπηση, δυσφορία για τον έντονο ρεαλισμό της πραγματικότητας, αναζήτηση της ιδανικής αγάπης και του τέλειου σπιτιού.

Σελήνη/Πλούτωνας

Βαθιά αισθήματα, έντονη συναισθηματική ζωή, μεταμόρφωση μέσα από παθιασμένα, πρωτόγονα, ενστικτώδη αισθήματα, δυναμική μητέρα, συναισθηματικοί εκβιασμοί, αίσθηση μαύρου πρόβατου, γνώση κι εξέλιξη μέσα από σοβαρές κρίσεις και συμμετοχή σε κρίσεις ακόμα και αν δεν τον αφορούν άμεσα. Εξαιρετική αντοχή και δυναμισμός, μανία με τη μητέρα ή στο να είναι «Μητέρα», η ηρεμία είναι σπάνια.


Από το site του Γιώργου Πανόπουλου www.cosmictelegram.gr