Cosmic Telegram

Φυσική Εμφάνιση #1

Η εμφάνιση οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
302529-229902.jpg

Η εμφάνιση οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων. Οι κύριοι δείκτες είναι ο Ωροσκόπος, πλανήτες που υπάρχουν πιθανόν στον πρώτο οίκο ή πλανήτες που πλησιάζουν τον ωροσκόπο από τον 12o οίκο. Επίσης ο Ήλιος είναι ένας δείκτης εμφάνισης ή ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Επίσης κάποιος πλανήτης που κάνει όψη με τον ωροσκόπο κυρίως από τον 10o οίκο. 

Πιο απλά ο συνδυασμός Ήλιου (ζωδίου), Ωροσκόπου και ο κυβερνήτη του Ωροσκόπου είναι αυτός που επηρεάζει βασικά την εμφάνιση. Έτσι:

Ο Κριός είναι κάποιος δραστήριος και εν κινήσει, γεγονός που συνήθως έχει σαν αποτέλεσμα να μην παίρνει εύκολα κιλά, εκτός κι αν άλλοι παράγοντες συνηγορούν για το αντίθετο, όπως Αφροδίτη ή Δίας στον πρώτο οίκο ή σε σύνοδο με τον Ήλιο. Συνήθως είναι κάποιος με μεγάλο επικλινές μέτωπο, αιχμηρή μύτη –όχι μεγάλη, αιχμηρή– και αν πρόκειται για άντρα μπορεί να υπάρχει έντονο αυτό που ονομάζουμε στο λαιμό «μήλο του Αδάμ». Εκτός κι αν υπάρχουν άλλες αστρολογικές ενδείξεις έχουμε έναν ψηλό, στεγνό, νευρώδη, μυώδη τύπο.

Οι μυς είναι πιο έντονοι όταν έχουμε τον Ήλιο ή ωροσκόπο να κάνουν όψεις με τον Άρη. Συνήθως έχεις ένα τριγωνικό πρόσωπο, που θυμίζει κριάρι, με στενό σαγόνι, δύο κάθετες γραμμές μεταξύ των ματιών και δύο έντονα φρύδια που προεξέχουν. Τα φρύδια μπορεί να είναι κοντά, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα – αυτό είναι πιο αισθητό στους άντρες γιατί οι γυναίκες επεμβαίνουν δίνοντας το σχήμα που θέλουν.

Ο Ταύρος θεωρείται ένα από τα τετράγωνα ζώδια μαζί με τα άλλα τρία σταθερά ζώδια – Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο μεγάλης ομορφιάς ή τουλάχιστον γοητείας, χάρη στην κυβερνήτη του Αφροδίτη. Βεβαίως δεν σημαίνει ότι ένας Ήλιος, ή Ωροσκόπος, δίνει έκπαγλη καλλονή, αλλά υπάρχει κάτι θελκτικό στην εμφάνιση, το λιγότερη μια ευχάριστη φυσιογνωμία. Μικρά αυτιά και κοντά στο κεφάλι, στρογγυλό πηγούνι και έντονο σαγόνι.

Στρογγυλά μάτια που μπορεί να είναι γαλάζιων αποχρώσεων, με έντονο καπάκι και νωχελικά. Εννοείται οι γαλάζιες αποχρώσεις δεν ταιριάζουν με τις φυλές που έχουν κυρίως σκοτεινά χρώματα, αλλά και εκεί οι Ταύροι έχουν ανοιχτότερα καστανά μάτια. Εάν το ζώδιο του Ταύρου είναι έντονο, ο λαιμός είναι έντονος ή κοντός. Επίσης ο Ταύρος θεωρείται κοντό ζώδιο κι έτσι μπορεί να έχουμε κάποιον/α με κοντό στιβαρό κορμό, με αντίστοιχα κοντά χέρια και πόδια και ανοιχτές πλάτες. Περπατώντας ακουμπάνε πρώτα τη φτέρνα και βαδίζουν με μικρά βήματα σαν μωρά.

Οι Δίδυμοι φαίνονται λεπτοί και ψιλόλιγνοι, ακόμα κι αν δεν είναι ψηλοί. Έχουν επίσης μακριά χέρια και πόδια. Τα χέρια τους χειρονομούν συνήθως όταν μιλάνε ή εξηγούν και ένας τυπικός Δίδυμος διαθέτει μακριά λεπτά δάχτυλα. Το μέτωπό τους είναι ψηλά και έχουν έντονους κροτάφους που τους δίνουν ένα σοφιστικέ λουκ. Τα μάτια είναι πάντα εν εγρηγόρσει, γρήγορα, ανήσυχα, αεικίνητα και γενικά καφέ ή στο χρώμα του φουντουκιού. Η μύτη μοιάζει με την μύτη των Κριών –μακριά, ίσια και μυτερή–, ο Πινόκιο ήταν μάλλον Δίδυμος!

Οι Δίδυμοι έχουν γρήγορο περπάτημα και είναι νευρικοί και ανήσυχοι και δεν είναι καθόλου της ιδιοσυγκρασίας τους να κάθονται για πολύ χρόνο ακίνητοι. Με έντονη κινητικότητα, είναι ικανοί να κάνουν και δύο και τρία πράγματα ταυτόχρονα, κι αυτό επίσης σημαίνει ότι καίνε περισσότερες θερμίδες από άλλους με αποτέλεσμα να έχουν συνήθως ένα αδύνατο σώμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ