Cosmic Telegram

Όψεις των πλανητών μεταξύ τους (Ήλιος)

(μερικές βασικές λέξεις και φράσεις κλειδιά για την ερμηνεία τους)

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
302378-229751.jpg

Ήλιος-Ερμής

Αυτογνωσία, ανεξάρτητη σκέψη, δυνατές απόψεις, σημασία στη γνώση, είμαι ό,τι λέω, είμαι ό,τι σκέφτομαι, ταύτιση με τις ιδέες, εκφραστικότητα στην ομιλία, ενδιαφέρον για τα αδέλφια.

Ήλιος/Αφροδίτη

Σημασία στις σχέσεις, σημασία της δημοφιλίας, προσαρμοστικότητα, καρδιά που αγαπάει, ένας αξιαγάπητος πατέρας, κυνήγι της ισορροπίας και αντιπάθεια στην ένταση, δημιουργικότητα, τεράστια σημασία στην Ομορφιά – σε όλες τις εκφράσεις της.

Ήλιος/Άρης

Σε πόλεμο με τον εαυτό, μαχητής πατέρας, η υπερηφάνεια της νίκης, σημασία στην τόλμη, σημασία στο θάρρος, πραγματικά ανεξάρτητοι, ενέργεια, ηγέτες, μαχητής με αιτία, έντονη σεξουαλικότητα, ανταγωνισμός.

Ήλιος/Δίας

Ο εξερευνητής, ο αναζητητής, ο καιροσκόπος, αυτός με τους μεγάλους στόχους και τις υψηλές προσδοκίες, ο μεγαλόκαρδος, αυτός που ταυτίζεται με το Θεό, επεκτατικός, εύκολα ανεβαίνει εύκολα κατεβαίνει, υπερβολή, έντονο ανικανοποίητο, ενδιαφέρον για πολιτική ή για την κοινωνική κατάσταση, ταξιδιώτες, μεγάλα οράματα.

Ήλιος/ Κρόνος

Αυταπάρνηση, αυτοπειθαρχία, αυτοέλεγχος, αυτοάμυνα, σημασία στην εξουσία, φόβος, περιορισμός, αυστηρός πατέρας ή συναισθηματικά ψυχρός, ανάγκη για αναγνώριση, επιτυχία, φήμη, υπευθυνότητα και φόβος αποτυχίας, σοβαρότητα και ελάχιστη ανοχή στην κριτική.

Ήλιος/Ουρανός

Επαναστάτης, ριζοσπάστης, ανανεωτής, καινοτόμος. Επιμονή στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Σημασία στην Αλήθεια. Υπερηφάνεια για τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα. Αυθεντικότητα. Αντίσταση στην προσωπική αλλαγή. Επιμονή στο να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο και αλλεργία στην αίσθηση ότι χειραγωγείται. Ο πατέρας βιώθηκε ως εξουσία ή ως παλικαράς, αντίσταση των άλλων εξαιτίας των ιδεών ή των απόψεών του.

Ήλιος/Ποσειδώνας

Αυταπάτες, ο πατέρας ως θύμα ή ως παρών, αλλά ουσιαστικά απών, χάσιμο του εγώ, τάση για απόδραση από τον εαυτό, διαισθητικές ικανότητες, ταύτιση με τον αδύναμο, το θύμα, τον περιθωριακό. Σχέσεις ως θύμα ή θύτης, σημασία στο όραμα και τα όνειρα, υπερηφάνεια για τη συμπόνια, ανάγκη να είναι ιδιαίτερος, αμφιβολίες για την αξία του, ευαισθησία στην πραγματικότητα και επιθυμία για κάτι πέραν αυτής, επιθυμία για απόδραση, καλλιτεχνική τάση.

Ήλιος/Πλούτων

Κρυμμένος εαυτός, σημασία της Δύναμης/Εξουσίας, σπάσιμο των ταμπού, δυναμικός πατέρας, υπερηφάνεια για την ικανότητά του να μεταμορφώνεται μέσα από κρίσεις, εμμονές, παρόρμηση, ανάγκη για βαθιές εσωτερικές αλλαγές, βαθιά αισθήματα, πάθος, ζήλεια, χειραγώγηση, εξαιρετική αντοχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ