Cosmic Telegram

Προσοχή, ο ανάδρομος είναι ήδη εν δράσει

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ήδη αρχίζει να δημιουργεί τις γνωστές παρενέργειες – αναβολές, καθυστερήσεις, χάσιμο πραγμάτων και παρανοήσεις

Ενώ επίσημα ξεκινάει αύριο αργά την νύχτα την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη μέχρι τις 14/11 και μετά γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό μέχρι τις 27/11, ήδη αρχίζει να δημιουργεί τις γνωστές παρενέργειες – αναβολές, καθυστερήσεις, χάσιμο πραγμάτων, παρανοήσεις, επικοινωνιακά χάσματα, εκνευρισμός.

Να θυμίσω ότι ο Ερμής, αυτός ο μικρός πλανήτης που εικονογραφείται σαν φτερωτός αγγελιοφόρος, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία, την κίνηση και τις μεταφορές όλων των ειδών. Λειτουργεί σαν ένας κομπιούτερ που συλλέγει τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί αυτόματα για να επιβιώσει, δηλαδή να δράσει, να πληροφορηθεί και να εκφράσει κάτι σωστά.

Αντιπροσωπεύει την ψυχρή λογική, την πρακτική σκέψη, και δεν είναι καθόλου συναισθηματικός. Η θέση του σε κάθε ζώδιο δείχνει το διανοητικό, επικοινωνιακό μας στιλ και την ποιότητα του μυαλού μας. Όταν γυρίζει ανάδρομος έχει την τάση μπερδεύει τις πληροφορίες και να μας κάνει μαλλιά κουβάρια. Έτσι, δεν είναι καλή περίοδος για κάποιον να υπογράψει συμβόλαια, να κάνει ταξίδια, να αγοράσει κάτι σημαντικό, να μετακομίσει ή να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Επίσης ο Ερμής κυβερνάει και ανάδρομος δημιουργεί βραχυκύκλωμα στις αδελφικές σχέσεις, στα ταχυδρομεία, στις σχέσεις με γείτονες, στα ταξίδια, στις αγοροπωλησίες, στις δημόσιες σχέσεις, στις εκδόσεις, στα ραντεβού, στη διαφήμιση, στις online υπηρεσίες, στους κούριερ, στους δασκάλους, στη βασική εκπαίδευση, στα μίντια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ