Cosmic Telegram

Αμερικάνικες Εκλογές

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

6 Νοεμβρίου 2012

Να το πούμε από την αρχή. Η μέρα των αμερικάνικων εκλογών είναι προβληματική και δύσκολη και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια, θα οδηγήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια σε βαθιές αλλαγές, ανατροπές και ανακατατάξεις τη διοικητική δομή της Αμερικής και κατ’ επέκταση όλο το σύστημα Εξουσίας.   

 

Ο χάρτης της ημέρας των εκλογών

 

-Ο χάρτης των εκλογών έχει Ήλιο φυσικά στον Σκορπιό και Ωροσκόπο στις 29° του Λέοντα.

-Σελήνη στον Λέοντα που απομακρύνεται από το τετράγωνο με τον Κρόνο.

-Η Σελήνη κάνει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή.

-Ο Ερμής (σε στάση/ ανάδρομος) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

-Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

-Ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους και στον 10° οίκο.

-Ο Ποσειδώνας (σε στάση) σε σύνοδο με τον Descendant

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

-Η έμφαση στα σταθερά ζώδια σημαίνει ότι η μέρα επικεντρώνεται σε ό,τι ήδη έχει γίνει. Η ατζέντα θεμάτων είναι γνωστή και συγκεκριμένη.

-Με τον Άρη στον Τοξότη η ενέργεια που διατρέχει την Εκλογική Μέρα επικεντρώνεται στην Αλήθεια, με θρησκευτική ένταση και αίσθηση δικαιοσύνης. Επίσης ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους μιλάει για δημοσιότητα πάνω σε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, με φράσεις και αποσπάσματα από ομιλίες, διακηρύξεις ή συνεντεύξεις και κατηγορίες για διπροσωπία και εξαπάτηση, προς τον Ομπάμα κυρίως. Ο Δίας στον 10ο επίσης τονίζει ότι θα βγει νικητής εκείνος ο υποψήφιος που θα χρησιμοποιήσει την πιο πειστική γλώσσα και θα επιδείξει δεξιοτεχνία και ικανότητα ώστε να πουλήσει/περάσει το όραμά του.\

-Και φυσικά με τον Ερμή ανάδρομο τη μέρα των εκλογών και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, η παραπληροφόρηση, οι διαδόσεις και οι φήμες θα έχουν την τιμητική τους. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή οι πληροφορίες είτε δεν είναι διαθέσιμες είτε παραμορφώνονται. Την τελευταία φορά που είχαμε ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ήταν τον Νοέμβριο του 2000, όπου η καταμέτρηση των ψήφων Μπους-Γκορ εξελίχθηκε σε φιάσκο. Επίσης, ο Δίας ήταν στους Διδύμους και ανάδρομος.

 

* (Όταν μιλάμε για ανάδρομο Ερμή εννοούμε ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται τρεις φορές το χρόνο και κατά το οποίο ο Ερμής φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό και οφείλεται στη σχέση του με τον Ήλιο από την οπτική γωνία της Γης. Φυσικά πρόκειται για ψευδαίσθηση, αλλά για την αστρολογία πρόκειται για ένα σημαντικό φαινόμενο που κάνει πολλούς γνώστες να χάνουν τον ύπνο τους. Αρνούνται κατά τη διάρκεια του ανάδρομου να ξεκινήσουν κάτι σημαντικό, αναβάλλουν σημαντικά ραντεβού, δεν υπογράφουν συμβόλαια, ή σοβαρά έγγραφα, δεν κάνουν αγορές, δεν ταξιδεύουν, δεν μετακομίζουν μέχρι να λήξει ο συναγερμός. Και κατά βάση πράττουν καλώς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι για να ανατρέξεις στο παρελθόν, να ξαναδείς σχέσεις και στόχους, να διορθώσεις, να επανεξετάσεις, να προσαρμόσεις αποφάσεις υπό το πρίσμα νέων πληροφοριών και γεγονότων).  

-Η αμοιβαία υποδοχή Πλούτωνα στον Αιγόκερω και Κρόνου στον Σκορπιό απεικονίζει τον έλεγχο της πραγματικότητας και θυμίζει ότι δύο βεβαιότητες υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο: ο θάνατος και οι φόροι. Έτσι μπαίνουμε σε άλλον ένα χειμώνα δυσφορίας με νέους φόρους και με τον Ποσειδώνα μαζί στους Ιχθείς βρισκόμαστε στην αρχή  της σταδιακής κατάργησης των συνταξιοδοτικών προνομίων και των συντάξεων, αφού ο Ποσειδώνας επηρεάζει εκτός από τους Ιχθείς και την αντίθετη/συμμετρική του Παρθένο.  

-Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκλογές γίνονται υπό τη σκιά του συγκλονιστικού τετραγώνου Πλούτωνα στον Αιγόκερο/Ουρανού στον Κριό:  Όσο περισσότερο καταπιέζονται αυτοί που δεν έχουν, όσο χτυπιούνται στο πλυντήριο της επιθετικής χειραγώγησης από τα μίντια και τις κυβερνήσεις, όσο περισσότερο γίνεται πασίδηλο ότι οι τράπεζες αποτελούν τη νέα εξουσία, όσο η διαφθορά και η απληστία συνεχίζονται και η επίθεση σε δικαιώματα, εργασιακές σχέσεις και ελευθερίες κλιμακώνεται, τόσο πιο πολύ η αντίσταση θα μεγαλώνει, μέχρι που η σύγκρουση του 99% εναντίον του κτηνώδους 1% να γίνει μετωπική. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ