Cosmic Telegram

Οδηγίες προς ΚΡOΝΙΟΥΣ ναυτιλλoμένους

(Σκορπιούς, Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες, ωροσκόπους σε αυτά τα ζώδια, ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια)

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

1.      Ο ΚΡΟΝΟΣ επιβραδύνει τους ρυθμούς, η ζωή αποκτάει μια δυσάρεστη αίσθηση slow motion που μερικές φορές οδηγεί στη σκέψη ««Μα πότε επιτέλους θα τελειώσει όλο αυτό;». Όμως αυτή η βραδύτητα κάνει την πραγματικότητα πιο έντονη και συνειδητή και μας βοηθάει να ζούμε στο παρόν όπως και να επικεντρώσουμε την ενέργειά μας σε ένα συγκεκριμένο στόχο, να μην την σπαταλάμε, να την συντηρούμε, να μην τη διασκορπίζουμε.

2.      ΟΙ διελεύσεις του Κρόνου βαθαίνουν, συγκεκριμενοποιούν κι εστιάζουν την προσοχή  και τη συνείδηση, ενώ την ίδια στιγμή μας κάνουν περισσότερο αντικειμενικούς και αποστασιοποιημένους. Για παράδειγμα όταν ο Κρόνος κάνει όψη με την Αφροδίτη δείχνει ότι μπορείς να γίνεις περισσότερο αντικειμενικός και αποστασιοποιημένος ως προς την αγάπη,  αλλά επίσης την ίδια στιγμή αναπτύσσει την ικανότητα να πάρεις και να δώσεις αγάπη επειδή είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στο εδώ και τώρα και περισσότερο συνειδητός στο ΤΙ κάνεις,  με ΠΟΙΟΝ είσαι μαζί και ΤΙ σημαίνει για σένα.

3.      Οι διελεύσεις του Κρόνου συχνά μοιάζουν σαν «επέμβαση της μοίρας» ανάλογα με τον πλανήτη που αγγίζει, κάνοντας τα πράγματα να συμβαίνουν και πιέζοντάς σε να αντιμετωπίσεις τους φόβους σε αυτό τον τομέα-στο παράδειγμα με την Αφροδίτη πρόκειται για φόβο της δέσμευσης και των υποχρεώσεων που συνεπάγεται. Ή στην περίπτωση του Άρη ο φόβος να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Ή με τη Σελήνη ο φόβος ότι κανείς δεν θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η αντιμετώπισή τους μπορεί  να είναι δύσκολη και σκληρή πολλές φορές αλλά είναι το αναγκαίο στάδιο για να συνειδητοποιήσεις εάν χρειάζεται να υιοθετήσεις μια πιο ρεαλιστική οπτική.

4.      Οι διελεύσεις του  Κρόνου συχνά αποκαλύπτουν τι πρέπει να γίνει και τις αποφάσεις που χρειάζονται ώστε να εξελιχθεί η ζωή του και να είσαι συνεπής με τις ευθύνες προς τον εαυτό σου.

5.      Ο Κρόνος με τις διελεύσεις του στους πλανήτες κλπ., μας δείχνει τον τρόπο ώστε ό,τι αγγίζει να γίνεται περισσότερο σταθερό, στέρεο, γερό. Έτσι τεστάρεται η συμπεριφορά και οι πρακτικές μας στον συγκεκριμένο τομέα. Είτε δηλαδή αναγκάζεσαι να πιεστείς από τις περιστάσεις ώστε να μετρηθούν, ή να ισχυροποιηθούν τα στάνταρντς σου,  ή  αισθάνεσαι την εσωτερική ανάγκη να εξερευνήσεις αυτή την πλευρά της ζωής συναντώντας περιορισμούς, δυσκολίες, ή απογοήτευση. Αυτή η πίεση δημιουργεί εξέλιξη,  ή αυτοπεποίθηση και αυτάρκεια.

6.      ΟΙ διελεύσεις του Κρόνου βοηθάνε την αυτοπεποίθηση στους συγκεκριμένους τομείς και βασίζονται στην συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων σου, των ταλέντων σου, στις ικανότητές σου και στην ένταση της προσπάθειας που καταβάλλεις. Όταν ξέρεις τις ικανότητές σου κι έχεις ρεαλιστικές επιδιώξεις, αναλαμβάνεις τα ηνία της ζωής σου.

7.      Επίσης θυμήσου ότι ο Κρόνος συνήθως ελαττώνει ό,τι είναι υπερβολικό στη ζωή μας, είτε αυτή είναι αλαζονεία, περηφάνια, ματαιοδοξία, εγωισμός, εξαρτητικότητα (έντονη ανάγκη για μόνιμη σχέση), υπερβολική πίστη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ