Cosmic Telegram

Stardust Notes 15.11.12

 Το καθημερινό τηλεγράφημα του Γιώργου Πανόπουλου

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29751-67447.jpg

*(ενδιαφέρει κυρίως Ιχθείς/ Παρθένους/Τοξότες/ Διδύμους που έχουν γεννηθεί στις πρώτες τρεις μέρες αυτών των ζωδίων)

Ο Ήλιος συμβολίζει την αίσθηση που έχουμε για τον εαυτό μας σαν ξεχωριστοί άνθρωποι. Όταν ο Ποσειδώνας κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ήλιο μας διαλύει τα όρια του εγώ μας και μας ζητάει να αφήσουμε πίσω μας ή να παρατηθούμε από κομμάτια του εαυτού και της ταυτότητάς μας ώστε να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο χώρο για το Καινούργιο.

Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ψευδαισθήσεις, σύγχυση, και αμφιβολίες. Μπορεί πιθανόν πριν, να αισθανόμαστε κύριοι της ζωής μας έχοντας τα πάντα υπό έλεγχο ή αναλαμβάνοντας δράση όποτε χρειαζόταν αλλά τώρα εξωτερικά γεγονότα μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο: Ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη ζωή μας. Μια προαγωγή που περιμέναμε πηγαίνει σε κάποιον άλλο, ή χάνουμε μια δουλειά ή μια σχέση που σήμαιναν πολλά για εμάς. Η ενέργειά μας πέφτει κατακόρυφα, η ελάχιστη κούραση γίνεται μεγάλη κούραση, οι ώρες του ύπνου αυξάνονται, αισθανόμαστε ληθαργικοί και η διάθεση για απόδραση από την καθημερινότητα- που γίνεται ξαφνικά αφόρητη με την πρακτικότητά της- μεγαλώνουν. Σε πολλές περιπτώσεις δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως εξωτερικά, τουλάχιστον εμφανώς, αλλά υπάρχει μια ψυχολογική δυσφορία, αισθανόμαστε χαμένοι και ανίκανοι να συνεχίσουμε όπως πριν. Κάτι πρέπει να πεθάνει, κάτι πρέπει να γεννηθεί- αυτό είναι το αίτημα του Ποσειδώνα. Φυσικά και εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα γίνεται αφού ταρακουνιούνται πίστη και ελπίδα.

Προσοχή στην παγίδα του Ποσειδώνα: Δημιουργεί τέτοιου είδους αυταπάτες που γλιστράμε πολύ εύκολα σε σχέσεις στις οποίες λειτουργούμε σαν θύματα ή μάρτυρες. Ερωτευόμαστε δηλαδή αυτόν ή αυτήν που για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε ή η σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θυσία μας θα κάνει τη σχέση να λειτουργήσει. ΔΕΝ.

ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ- είτε στον έρωτα είτε στις επαγγελματικές προτάσεις είτε σε σημαντικές αγορές, οπουδήποτε με οποιονδήποτε, πρόσεξε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περπατήσεις σε μια ομίχλη που κρύβει λύκους μεταμορφωμένους σε Κοκκινοσκουφίτσα.


Από το site του Γιώργου Πανόπουλου http://www.cosmictelegram.gr/

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ