Cosmic Telegram

Stardust Notes

Όταν μιλάμε για τον δέκατο οίκο  μιλάμε για το επάγγελμα από το οποίο μπορούμε να πάρουμε ικανοποίηση

Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν μιλάμε για τον δέκατο οίκο- τον πιο ορατό στον γενέθλιο χάρτη μας- μιλάμε για το επάγγελμα από το οποίο μπορούμε να πάρουμε ικανοποίηση και με το οποίο αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι . Ο δέκατος οίκος εκφράζει την επιθυμία μας για επιτυχία, στάτους και επιτεύγματα και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επίσης δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να σχετιστούμε με την κοινωνία , την επιρροή του Πατέρα, ή της Μητέρας στη ζωή μας, τη σχέση μας με πρόσωπα εξουσίας.

 Ακόμα στο δέκατο οίκο περιγράφονται οι ποιότητες για τις οποίες επιθυμούμε να μας θυμούνται , ή για τις ποιότητες που θέλουμε να έχουμε και τις οποίες θα αναγνωρίσει η κοινωνία. Πως θέλουμε να μας βλέπει ο κόσμος; Εάν έχεις Σκορπιό εκεί πάνω θέλεις να σε βλέπουν ως κάποιον οξύνου, δυναμικό, παθιασμένο. Εάν έχεις Ζυγό εκεί πάνω θέλεις να σε βλέπουν ως όμορφο, γοητευτικό, ή ως κάποιο που είναι ισορροπημένος και μπορεί να δημιουργεί αρμονία. Εάν έχεις Κριό εκεί πάνω θέλεις ο κόσμος να δει το θάρρος σου. Θέλεις να σε βλέπουν ως καινοτόμο, ή σαν μαχητή. Εάν έχεις Καρκίνο εκεί πάνω θέλεις να σε βλέπουν ως ευαίσθητο, ή να αναγνωρίζουν τα συναισθηματικά χαρίσματά σου. Εάν έχεις Λέοντα θέλεις να σε θαυμάζουν, να σε χειροκροτούν ή να σε αναγνωρίζουν ως μοναδικό.

Εάν έχεις Τοξότη θέλεις να είσαι λαμπερός με ό,τι καταπιάνεσαι, να αστράφτεις δημόσια. Με Αιγόκερω κάποιον με μεγάλη πειθαρχία και κύρος που μπορεί να επιβληθεί. Με Διδύμους στον 10ο θέλεις να σε βλέπουν ως αναλυτικό, πολυπράγμονα, ευφυή και με Ταύρο στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου ως ανθεκτικό, υπομονετικό και αυτάρκη. Με Υδροχόο, θέλεις να σε βλέπουν ως κάποιον που πειραματίζεται και δοκιμάζει το καινούργιο. Με Παρθένο θέλεις να σε βλέπουν ως κάποιο που μπορεί να επιδιορθώσει τα πάντα, να βοηθήσει ως Σαμουράι τους άλλους και με Ιχθύ κάποιον που διαθέτει φαντασία και μπορεί να αγαπήσει ανιδιοτελώς.


Aπό το site του Γιώργου Πανόπουλου www.cosmictelegram.gr