Στα χέρια της τρίτης γενιάς, και με ταβέρνα με πολύ νόστιμο φαγητό
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΣΤΗΛΕΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΛΗΣ
Κρήτη και αρτοκλασία στο ξενοδοχείο Abaton
Με το που κυκλοφόρησε πήρε στο Λονδίνο το χρυσό βραβείο
Ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τονώνουν την τοπική γαστρονομία και παράδοση
Ο φυσικός τρόπος ξεπικρίσματος του καρπού είναι το μυστικό της μεγάλης νοστιμιάς τους
Βιολογικό μέλι Κρήτης, αυτό το εξαιρετικό
Συλλογή μανιταριών στα δάση μέσα σε ένα μοναδικό οικοσύστημα
Οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Βουτσά και τα βραβευμένα κρασιά τους
Όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τις πόλεις κάνουν όμορφα πράγματα στα χωριά
Οι Ηπειρώτες γυρνάνε στον τόπο τους με διάθεση να τον ξαναζωντανέψουν
Στα μοναχικά χωριά της Ηπείρου η ζωή κυλάει αλλιώς…
Μια γυναίκα στο πλευρό των παραγωγών
Και μια παρέα φίλων με πάθος για το διαφορετικό
Ο Γιώργος Κεντρής έκανε δουλειά το προσωπικό του πάθος και φτιάχνει μοναδικές νοστιμιές
Ο Τάσος Καραγκιοζίδης από μάνατζερ σε πολυεθνικές έγινε επίμονος οινοποιός
Στα αμπέλια της οικογένειας Μήτου με θέα τον Αμβρακικό κόλπο