Αθλητισμος

Κορωνοϊός: Προς αναβολή και το Γουίμπλεντον

Την Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίμπλεντον
Αναβάλλεται το Γουίμπλεντον λόγω κορωνοϊού © EPA/OLIVIER HOSLET

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει να δημοσιοποιηθεί για την αναβολή του Γουίμπλεντον όπως διεμήνυσε ο Ντιρκ Χόρντορφ, αντιπρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης.

Προς αναβολή οδεύει και το Γουίμπλεντον λόγω κορωνοϊού, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο των διοργανωτών την Τετάρτη 1η Απριλίου 2020.

Όπως διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Ντιρκ Χόρντορφ, είναι σίγουρη η ακύρωση του τουρνουά και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

«Το Γουίμπλεντον ανακοίνωσε ότι θα κάνει συμβούλιο την Τετάρτη για να πάρουν την τελική απόφαση. Συμμετέχω στα όργανα της ATP και της WTA και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφασιστεί η αναβολή του λόγω κορωνοϊού. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό.  

» Είναι απαραίτητο να συμβεί αυτή τη στιγμή. Είναι ουτοπικό να πιστεύουν ότι μπορούν να το διοργανώσουν με τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μετακινήσεις. Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές απ’όλο τον κόσμο. Είναι αδιανόητο να πραγματοποιηθεί».

Να θυμίσουμε πως το Γουίμπλεντον είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.