12.02.2020 Νέα Φιλαδέλφεια
  • Είμαι
  • Είσαι
ΣΕ ΕΙΔΑ

Σε είδα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τρίτη 4/02/20 πρωί, βρέθηκα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος. Εκεί που περπατούσα στο δρόμο άρχισα να κλαίω και ξαφνικά άκουσα μια φωνή δίπλα μου να μου λέει: «Γεια σου, είσαι καλά; Ρωτάω από ανθρώπινο ενδιαφέρον». Ήταν ένα γλυκύτατο αγόρι με λαμπερά μάτια και όμορφο χαμόγελο. Γύρισα και είδα αυτόν στο μηχανάκι & απάντησα «ναι, σχετικά, απλά στεναχωρήθηκα με κάτι τόσο πολύ. Φάνηκε; Πού το κατάλαβες; Και μου λέει «το πρόσεξα». Του εξήγησα ότι ο λόγος ήταν επειδή δεν προχώρησε μια συνέντευξη σε εταιρεία με γυναικεία ρούχα.
Μου είπε «θα μείνω μαζί σου μέχρι να σταματήσεις να κλαις και θέλω να χαμογελάς & να σου φτιάξω τη διάθεση». Και του απάντησα «δεν χρειάζεται να παραμείνεις για μένα, θα μου περάσει και θα είμαι καλά». Τελικά έμεινε μαζί μου και με έκανε να χαμογελάσω και ήταν πολύ τρυφερή η κίνησή του. Επέμενε να κάτσει κι άλλο. Τελικά του είπα να μην μείνει άλλο και τον καθυστερώ από τις δουλειές του. Τον ευχαρίστησα και του είπα πως ήταν πολύ καλόκαρδη η κίνησή του.
Το μόνο που έμαθα είναι ότι δουλεύει σε ηχοσυστήματα και με ρώτησε πού μένω και απάντησα Καλλιθέα. Αν το βλέπεις το μήνυμά μου, θέλω να σε ξαναδώ. Μου έφτιαξες την ημέρα και δεν ήταν σίγουρα τυχαία η συνάντησή μας.
 

Στείλε το μήνυμά σου αν με είδες ή θες να με δεις κι εσύ!