Ένα γαστριμαργικό masterclass για τις γεύσεις της Σαρακοστής, από τους πολυβραβευμένους chefs Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανανά.
Market
H UNESCO μαγειρεύει νηστίσιμα στην αγορά Μοδιάνο
Ένα γαστριμαργικό masterclass για τις γεύσεις της Σαρακοστής, από τους πολυβραβευμένους chefs Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανανά.
Νηστίσιμα γλυκά, αγαπημένος χαλβάς και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας
Τι πρέπει να προσέχουν ανά κατηγορία
Κλασικές, αγαπημένες γεύσεις και νέες, γευστικές προτάσεις με την υπογραφή του chef και ambassador του σήματος, Βασίλη Καλλίδη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η λαϊκή μας σοφία μέσα από αγαπημένα στιγμιότυπα κλασικού ελληνικού κινηματογράφου
Γιατί η ημέρα ονομάζεται «Καθαρά»
Συμβουλές του ΕΦΕΤ για τις αγορές της τελευταίας στιγμής
Η ενημέρωση του φορέα για την ασφάλεια των προϊόντων και τις αθέμιτες πρακτικές