Στα μετόπισθεν, αγνά και λαϊκά του Ταύρου, η πιο φαεινή ιδέα για φρέσκο ψάρι
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ TAG
ψαροταβερνα
Ξεκίνησε σαν καφενείο, από έναν ερασιτέχνη ψαρά
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Ο Consultant chef Άγγελος Μπακόπουλος και ο head chef Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν με μότο τους το “hook to fork”
Η νέα ψαροταβέρνα έχει ήδη γοητεύσει τους λάτρεις της γαστρονομίας με την αξεπέραστη φρεσκάδα των υλικών, την άψογη μαγειρική, αλλά και την ευγένεια και τη φίνα φιλοξενία των ιδιοκτητών του
Φρεσκάδα, νοστιμιά, φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα, άψογη εξυπηρέτηση θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά.
Η μια δίπλα στην άλλη, η μια απέναντι από την άλλη
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Καλωσορίζουν την άνοιξη με τις «τιμές» που της αξίζουν