Βιβλιο

#VresXrono για το βιβλίο της εβδομάδας

«Ε2», Pam Grout

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99232-198467.jpg

Μετά από πολλές εβδομάδες που παρουσιάζουμε λογοτεχνία, έχει έρθει η ώρα να αφιερώσουμε χρόνο σε ένα βιβλίο που έχει στόχο να μας βοηθήσει με πρακτικό τρόπο στην καθημερινότητά μας. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξελιχθούν και σε όσους ψάχνουν απαντήσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ευχάριστο και ψυχαγωγικό γιατί δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να ασχοληθεί ενεργά με το περιεχόμενό του.

image

Το Ε2 ουσιαστικά είναι ένα εγχειρίδιο με 9 απλά πειράματα που θα μας αποδείξουν ότι η πραγματικότητα είναι εύπλαστη, ότι η συνειδητότητα υπερισχύει της ύλης και ότι διαμορφώνουμε κυρίως τη ζωή μας με το νου μας. Η συγγραφέας Pam Grout μας καλεί να μην περιμένουμε στωικά να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της πραγματικότητας, αλλά να δημιουργήσουμε τη δική μας! Το καλύτερο είναι ότι αντί απλώς να εμπιστευθούμε τυφλά όσα γράφονται στο βιβλίο, η συγγραφέας μας προκαλεί να κάνουμε εννιά 48-ωρα πειράματα που θα μας αποδείξουν ότι όντως υπάρχει μια θετική δύναμη από την οποία αποτελείται το σύμπαν. Ναι, διαβάσατε σωστά. Υπάρχουν αποδείξεις και θα τις δούμε μπροστά στα μάτια μας. Όλα τα πειράματα είναι εντελώς ανέξοδα και απαιτούν από εμάς μια μικρή επένδυση χρόνου, που μακροπρόθεσμα όμως θα μας αποφέρει πολλούς καρπούς.

Αν και η θεωρία του νόμου της έλξης έχει μελετηθεί και αναλυθεί από πολλά βιβλία, το Ε2 καταφέρνει να γίνει πρωτότυπο γιατί προσφέρει αποδείξεις και γιατί βάζει τον αναγνώστη σε μια διαδικασία αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο. Όλοι θα μπουν στον πειρασμό να κάνουν τα 9 πειράματα, ακόμα και οι σκεπτικιστές. Το βιβλίο έχει πουληθεί σε πάνω από τριάντα χώρες και έχει κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αποκτώντας φανατικό κοινό, ενώ η Pam Grout είναι έμπειρη συγγραφέας και αρθρογράφος του είδους, που έχει βρεθεί και στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers των New York Times.

#VresXrono: 3,5 ώρες (και όσο χρόνο αφιερώσετε στα πειράματα)

Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής

Επιμέλεια: Γιώργος Ρουσσόπουλος

Λέξεις κλειδιά: Νόμος της έλξης –ενέργεια – υλοποίηση σκέψης – συνειδητότητα – πειράματα – αόρατο ενεργειακό πεδίο

Τι να διαβάσω μετά; Μάθετε να διεκδικείτε και να παίρνετε αυτά που θέλετε & Το κλειδί για το νόμο της έλξης (και τα δύο του Jack Canfield).

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.