Βιβλιο

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας εύχονται καλό καλοκαίρι με ένα νοσταλγικό video και 7 νέα βιβλία

«Τόσα καλοκαίρια, τόσα βιβλία»

Γιώργος Δήμος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκδόσεις Ψυχογιός: Τόσα καλοκαίρια, τόσα βιβλία - Το νοσταλγικό καλοκαιρινό βίντεο του εκδοτικού οίκου με αναφορές στα 60s.

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν το νέο τους διαφημιστικό σποτ για αυτό το καλοκαίρι! Με μια ατμόσφαιρα σαν από ταινία του ελληνικού κινηματογράφου από τη δεκαετία του 1960, το βίντεο, που έχει συνολική διάρκεια κάτι παραπάνω από μισό λεπτό, ακολουθεί δύο χαρακτήρες σε ένα ελληνικό νησί, που διαβάζουν τις νέες κυκλοφορίες του εκδοτικού και ερωτεύονται, επικοινωνώντας μέσα από τους τίτλους των βιβλίων. Νέες μεταφράσεις κλασσικών έργων, αλλά και μυθιστορήματα καταξιωμένων Ελλήνων λογοτεχνών συνθέτουν τη φετινή λίστα των εκδόσεων με καλοκαιρινά αναγνώσματα.

Τα βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζονται με τη σειρά που κυκλοφόρησαν, ξεκινώντας από το «Γεια σου, όμορφη», τον εξαιρετικό φόρο τιμής στο διαχρονικό κλασικό έργο της Λουίζα Μέι Άλκοτ, «Μικρές Κυρίες», από την Αμερικανίδα συγγραφέα, Ann Napolitano. Στη συνέχεια, ακολουθεί το μυθιστόρημα «Δεν μπορεί, θα στρώσει!» της δημοφιλούς Ελληνίδας συγγραφέα, Λένας Μαντά. Μετά το «Δυο νύχτες έρωτα», της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και «Το λάθος μου», της Mercedes Ron, δύο αισθηματικά μυθιστορήματα, ακολουθεί το «Τι να κάνεις με τους Ηλίθιους για να μη γίνεις ένας απ’ αυτούς», ένα βιβλίο ψυχολογίας από τον Γάλλο ιστορικό της φιλοσοφίας, Maxime Rovere. Ύστερα, παρουσιάζεται το παιδικό βιβλίο «Βρες με! Στον Κήπο» και τέλος το κλασσικό βιβλίο μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι, «Και δεν έμεινε κανένας», σε μια νέα μετάφραση από τον Γιώργο Μπαρουξή.

Όταν οι εκδοτικοί οίκοι κάνουν τα βιβλία stories, πάντα κάτι όμορφο και διαφορετικό συμβαίνει.