Βιβλιο

Χρήστος Βακαλόπουλος: Κυκλοφορούν ξανά τα βιβλία του

Η ανακοίνωση των εκδόσεων Εστία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυκλοφορούν ξανά τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου, εξαντλημένα, πολυσυζητημένα και πάντα ψηλά στη ζήτηση του αναγνωστικού κοινού

Την επανακυκλοφορία των επί χρόνια εξαντλημένων και πολύ αγαπημένων από το αναγνωστικό κοινό βιβλίων του Χρήστου Βακαλόπουλου (1956-1993) ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα οι εκδόσεις Εστία.

«Καλημέρα σας με θαυμάσια νέα: Από σήμερα ξανά σε κυκλοφορία τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου από την Εστία. Οι εξαντλημένοι τίτλοι θα ανατυπωθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Καλό καλοκαίρι με τη ματιά μας στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ!», έγραψαν σε ανάρτησή τους οι εκδόσεις Εστία.

Τα βιβλία του Χρήστου Βακαλόπουλου ήταν για χρόνια εξαντλημένα με τη ζήτηση του αναγνωστικού κοινού να εκτινάσσει τις τιμές των διαθεσίμων αντιτύπων στις ιστοσελίδες μεταπώλησης.

Ο Χρήστος Βακαλόπουλος (1956-1993) ήταν συγγραφέας, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός. Συνεργάστηκε επί πολλά συναπτά έτη με το περιοδικό Αντί και το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΑ, τιμήθηκε με το βραβείο φωτογραφίας 1989 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την μεγάλου μήκους ταινία «Όλγα Ρόμπαρτς» και εξέδωσε τα βιβλία «Οι πτυχιούχοι», «Νέες Αθηναϊκές ιστορίες», «Δεύτερη Προβολή» με το γνωστότερό του, «Η γραμμή του ορίζοντος» να κυκλοφορεί το 1991.