Βιβλιο

Localbook Show

Mια πρωτοποριακή έκθεση βιβλίου με τιμώμενη συγγραφέα την Πηνελόπη Δέλτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77607-156447.jpg

Μια πρωτοποριακή έκθεση βιβλίου και πολιτισμού με τον τίτλο Localbook Show θα πραγματοποιηθεί 3 -12 Οκτωβρίου στο Άλσος της Κηφισίας. Τιμώμενη συγγραφέας θα είναι η Πηνελόπη Δέλτα ενώ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει έκθεση μοναδικού αρχειακού υλικού ιδιοκτησίας του απόγονού της Αλέκου Π. Ζάννα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 20:00 με καλωσόρισμα του δημάρχου Κηφισιάς. Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών & Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η καμπάνια με τίτλο «localbook: δεύτερη ζωή», η οποία προτρέπει τους κατοίκους των βορείων προαστίων να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στα μη χρησιμοποιούμενα βιβλία τους για να αλλάξουν μια ζωή. Θα υπάρχει ειδικό περίπτερο συλλογής των βιβλίων με επίβλεψη του δήμου Κηφισιάς.

Τα βιβλία που θα συλλεχθούν θα γίνουν δωρεά σε τοπικά ιδρύματα και βιβλιοθήκες που τα έχουν ανάγκη. Το localbook show πραγματοποιείται στα πλαίσια της καινούργιας στρατηγικής και καμπάνιας localbook, η οποία υποστηρίζει την πώληση του βιβλίου στο τοπικό βιβλιοπωλείο, στη γειτονιά που κινούμαστε και που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.


Ιnfo: 3-12/10, Άλσος Κηφισιάς, καθημερινές 18.00 - 22.00 και Σαββατοκύριακα 12.00 - 22.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.