Βιβλιο

Polyglot Bookstore: Είστε έτοιμοι να κάνετε τον γύρο του κόσμου;

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων σε πάνω από 30 γλώσσες

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 752
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Polyglot Bookstore

Polyglot Bookstore: Το απόλυτα εξειδικευμένο ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο της Αθήνας

Με τη μεγαλύτερη συλλογή ξενόγλωσσων βιβλίων, το Polyglot Bookstore αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό στο κέντρο της πόλης. Στα ράφια του θα ανακαλύψετε τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων σε πάνω από 30 γλώσσες όπως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, κινέζικα, αραβικά και πολλές ακόμα, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα του.

Ανάμεσα στους τίτλους που αφορούν κυρίως στην εκμάθηση της κάθε γλώσσας, θα βρείτε βιβλία λογοτεχνίας για μεγάλους, εφήβους και παιδιά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κόμικς και άλλες προτάσεις που βοηθούν σε μια βιωματική και διασκεδαστική επαφή με την κάθε γλώσσα. Μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές θα βρουν το βιβλίο που επιθυμούν και θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό.

Polyglot Bookstore

Το Polyglot διαθέτει και e-shop δίνοντάς σας την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας και ηλεκτρονικά, σε πραγματικά πολύ καλές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Είστε έτοιμοι να κάνετε τον γύρο του κόσμου;

Ακαδημίας 84, 2103300455, www.polyglotbooks.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώτης Πεχλιβανίδης - Ένα καινούργιο χθες
Φώτης Πεχλιβανίδης - Ένα καινούργιο χθες: Rock the Kasbah!

«Τότε έγραφα για πράγματα που δεν είχαμε βρει ακόμα λέξεις να τα περιγράψουν, όπως η τοξική αρρενωπότητα, τα fake news), η κουλτούρα της επαγρύπνησης εναντίον φυλετικών προκαταλήψεων και διακρίσεων»

Σέρχιο Πιτόλ: Η Τέχνη Της Γραφής
Σέρχιο Πιτόλ: Η Τέχνη Της Γραφής

Το βιβλίο του Σέρχιο Πιτόλ «Η τέχνη της φυγής» (Δώμα, μετ. Αγγελική Βασιλάκου) είναι ο πρώτος τόμος της «Τριλογίας της μνήμης» του Μεξικανού συγγραφέα. Το ξεκίνησα και δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

Το κουίρ βιβλίο της εβδομάδας: Greekling, του Kostya Tsolakis
Το κουίρ βιβλίο της εβδομάδας: Greekling, του Κόστια Τσολάκης

Greekling, όπως Γραικύλος, εκ του Graeculus: φράση υποτιμητική που χρησιμοποιούνταν από τους Ρωμαίους για συμπολίτες τους που ήθελαν να το παίζουν Έλληνες. Κατά (μειωτική) επέκταση: ο υποταγμένος Έλληνας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.