Βιβλιο

Κείμενα εφημερίδων που γίνονται βιβλία

To Days of Art in Greece προτείνει το δικό μας «Μίλα μου βρώμικα»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57628-115411.jpg

Πολλές φορές το πιο ζωντανό κομμάτι της ιστορίας, κρύβεται στις εφημερίδες. Άρθρα, φωτογραφίες και επικεφαλίδες καταγράφουν την επικαιρότητα και αποτυπώνουν τις πιο πραγματικές στιγμές της. Συχνά λοιπόν αξίζει να διαβάζουμε εκδόσεις όπου έχουν συγκεντρωθεί κείμενα εφημερίδων και περιοδικών. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανοίξουμε ένα παράθυρο στο πρόσφατο ή μακρινό παρελθόν, να θυμηθούμε και να συγκρίνουμε.

Το Days of Art in Greece προτείνει δύο εκδόσεις, το δικό μας Μίλα μου βρώμικα" και το "Πολύ πριν, λίγο μετά". Το πρώτο γραμμένο με χιούμορ, το δεύτερο πιο δημοσιογραφικό. Και τα δύο όμως γεμάτα ζωντανές εικόνες της καθημερινότητας.

"Μίλα μου βρώμικα". - Μυρτώ Κοντοβά. Εκδ. Athens Voice Books

Ε, ναι λοιπόν η πόλη γράφει γράμματα! Και η Μυρτώ Κοντοβά τα τα διάβασε και απάντησε σε αυτά μέσα από τη στήλη της "Μίλα μου βρώμικα" της Athens Voice. 215 επιστολές σε μια έκδοση με χιούμορ και απαντήσεις...

Διαβάστε εδώ περισσότερα (και εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της A.V.)

"Πολύ πριν, λίγο μετά...". - Κώστας Λογαράς. Εκδ. Το Δόντι

image

Στιγμές της επικαιρότητας των τελευταίων δεκαπέντε ετών από την πολιτική, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και ήρωες της ελληνικής καθημερινότητας συνυπάρχουν στα κείμενα του Κώστα Λογαρά που περιλαμβάνονται στο βιβλίο "Πολύ πριν, λίγο μετά..."

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το βιβλίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.