- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα και της Μισέλ Ομπάμα έρχονται στα ελληνικά!
Από τις εκδόσεις Εν Πλω με διευθυντή έκδοσης τον Γιώργο Μουρούτη
Οι εκδόσεις «Εν Πλω», με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνουν την έκδοση στην ελληνική γλώσσα των δύο βιβλίων του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα αντίστοιχα.
Λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο βιβλία, τους τίτλους και τις ημερομηνίες έκδοσής τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Τα δύο βιβλία, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική γλώσσα από την Athensbookstore Publications, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα επιχειρηματική επένδυση των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ.
Τη διεύθυνση έκδοσης των δύο βιβλίων έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Μουρούτης, επικοινωνιολόγος, ο οποίος πρόκειται να συνεργαστεί ευρύτερα με την Athensbookstore Publications, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, την ευθύνη μιας νέας σειράς που θα αφορά σε σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου για την αποκλειστική έκδοση στα ελληνικά των πολυαναμενόμενων βιβλίων «είναι πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε μεταξύ κορυφαίων εκδοτικών οίκων παγκοσμίως, προκειμένου να μοιραστούμε με το ελληνικό κοινό τις ιδέες και τις σκέψεις του πρώην Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Βιβλίο της Ημέρας, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
Το Βιβλίο της Ημέρας, από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος
Δείτε αναλυτικά τα βραβεία για τις κατηγορίες Μυθιστόρημα, Δοκίμια, Ποίηση και Παιδική λογοτεχνία
Η ψυχολόγος - ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, εκπ. στη Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, γίνεται η φωνή των γυναικών που πενθούν για τα δικά τους ωάρια και μιλά για τη δική της διαδικασία εξωσωματικής
Δέκα επιλεγμένοι τίτλοι από την παραγωγή του 2025
Ο κορυφαίος ιστορικός μάς μίλησε για την ελευθερία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη διοίκηση Τραμπ και τη ρωσική προπαγάνδα
Μιλήσαμε με τον συγγραφέα με αφορμή το βιβλίο του «Η δική μου Σόλωνος... και τρία σύννεφα στον ουρανό»
Βιβλία που τους συντρόφευσαν, τους προβλημάτισαν ή τους αιφνιδίασαν, που διάβασαν με ενθουσιασμό
Στη διάλεξή της θα αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας των σύγχρονων αυταρχικών καθεστώτων
Ο εκδοτικός οίκος λέει ότι, σε αυτό το στάδιο, πρόκειται απλώς για μια «δοκιμή»
Τι συμβαίνει όταν το κράτος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην οικονομία, στη ζωή, στις επιλογές μας; Πότε η προστασία γίνεται έλεγχος; Και πότε ο έλεγχος γίνεται ανελευθερία;
Μιλήσαμε με τον συγγραφέα με αφορμή το βιβλίο του «Οδός Πανεπιστημίου (19ος–21ος αι.) – Ιστορία και ιστορίες» (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2025)
Προτάσεις για ανάγνωση και χριστουγεννιάτικα δώρα
Νέες ιστορικές αποτιμήσεις για τα αιματηρά γεγονότα της Ευρώπης 500 χρόνια αργότερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.