Βιβλιο

Καλοκαιρινό bazaar βιβλίων από τον Καστανιώτη

Με έκπτωση έως 80% αν ψάχνεις συντροφιά για την παραλία προλαβαίνεις ακόμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134504-306829.jpg

Καλοκαίρι ίσον βιβλίο. Στην ξαπλώστρα, στην άμμο, στο μπαλκόνι με θέα ή χωρίς… Δεν έχει σημασία, αφού η απόδραση θα γίνει όπως και να χει, το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις σωστά. Αν είσαι του ελαφρού αναγνώσματος ή αν τολμάς να αναμετρηθείς και με τη σκέψη εκτός του καυτού ήλιου, πέρνα μια βόλτα σήμερα το απόγευμα από τη Στοά του Βιβλίου.

Στην Πεζμαζόγλου θα βρεις καλοκαιρινή παρέα και θα κλείσετε διακοπές. Τα βιβλία των εκδόσεων Καστανιώτη είναι έτοιμα να χιλιοτσαλακωθούν, να βραχούν από ένα απρόσμενο κύμα, να ταλαιπωρηθούν από ένα μελτέμι και να γεμίσουν κόκκους άμμου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Στον όμορφο χώρο του Polis Art Cafe το καλοκαιρινό bazaar των Εκδόσεων Καστανιώτη φιλοξενεί βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα και μαγειρικές, παιδική και νεανική λογοτεχνία με έκπτωση έως 80%.

Info: Τετάρτη 27 Ιουλίου: 17.00-21.00, Polis Art Cafe: Αίθριο Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Αρβανίτης: Ένας τεράστιος καλλιτέχνης του κινηματογράφου
Γιώργος Αρβανίτης: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης του κινηματογράφου

Το βιβλίο «Γιώργος Αρβανίτης, Μια ζωή στο φως» είναι εγχειρίδιο για όσους δουλεύουν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κι ένα πολύ ωραίο, ταξιδευτικό, συγκινητικό βιβλίο για όλους τους άλλους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.