Θεατρο - Οπερα

Θέατρο Παλλάς: Η νέα loyalty card, Club Pallas είναι γεμάτη προνόμια

Μοναδικές ευκαιρίες, ειδικές τιμές κι εκπτώσεις σε παραστάσεις και στο δίκτυο συνεργατών του Παλλάς

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέατρο Παλλάς: Η νέα loyalty card, Club Pallas είναι γεμάτη προνόμια

Θέατρο Παλλάς: Η νέα κάρτα του μεγαλύτερου club προνομίων και εκπτώσεων

Το θέατρο είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της πολιτισμικής κληρονομιάς της Αθήνας. Τέχνη και συναίσθημα συναντιούνται στις σκηνές, μπροστά στα μάτια θεατρόφιλων που γελούν, κλαίνε, συμπονούν και χαρίζουν ασταμάτητα χειροκροτήματα σε κάθε φινάλε και σε κάθε υπόκλιση των καλλιτεχνών που με το ταλέντο τους πλάθουν την αξέχαστη εμπειρία θέασης. Το ιστορικό Παλλάς έχει γνωρίσει πολλές σπουδαίες στιγμές και  εξακολουθεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και μεγάλα θεάματα σε όλους τους όσους το στηρίζουν και το κρατούν σταθερά στην κορυφή της Αθηναϊκής θεατρικής σκηνής.

Το Παλλάς έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να πει ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που το στηρίζουν τόσα χρόνια και μαζί ζουν στιγμές εξαιρετικά αφιερωμένες στην τέχνη του θεάτρου. Η νέα loyalty card, Club Pallas, μια ξεχωριστή κάρτα προνομίων κι εκπτώσεων, αποτελεί τη νέα πρωτοποριακή παροχή του θεάτρου Παλλάς.

Θέατρο Παλλάς

Τα προνόμια της κάρτας Club Pallas

Με το voucher των 20, η "Club Pallas" παρέχει στους κατόχους της εκπτώσεις από 10%-20% στις περισσότερες παραστάσεις του θεάτρου αλλά και 10%-20% εκπτώσεις σε όλο το δίκτυο συνεργατών του Παλλάς.

Θέατρο Παλλάς

Τώρα δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για το αν θα προλάβεις να βρεις εισιτήρια για τις παραστάσεις που περίμενες να δεις αφού με τη δυνατότητα προκράτησης εισιτηρίων πριν καν ξεκινήσει η κανονική πώλησή τους, έχεις σίγουρη τη θέση σου σε όποιο θέαμα επιθυμείς. Προτεραιότητα σε λίστες αναμονής sold out εκδηλώσεων, άμεση εξυπηρέτηση, “Meet and Greet” συναντήσεις με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και τα προνόμια δε σταματούν εκεί. Φημισμένα εστιατόρια της πόλης, αγαπημένα designer stores, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα πώλησης ειδών σπιτιού, κέντρα ομορφιάς και υγείας και γενικότερα, όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του θεάτρου Παλλάς σε περιμένουν να ανακαλύψεις τις σχετικές εκπτώσεις που σου προσφέρουν.

Θέατρο Παλλάς: Η νέα loyalty card, Club Pallas είναι γεμάτη προνόμια

Όσο για το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του θεάτρου δε θα λείψει τίποτα. Καθηλωτικά θεάματα με ποικιλία στο περιεχόμενό τους σε περιμένουν να τα απολαύσεις ολόκληρη τη σεζόν 2024-2025 και ιδιαίτερα με τη νέα κάρτα προνομίων μπορείς να τα ευχαριστηθείς όλα στο έπακρον. Θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, χορός, standup comedy και βραδιές μελοποιημένης ποίησης, όλα σε περιμένουν στο θέατρο που πάντα εμπιστεύεσαι, στο Παλλάς.

Μάθε περισσότερα για τα προνόμια της κάρτας Club Pallas, εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.