Θεατρο - Οπερα

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ κέρδισαν τα πρώτα τους βραβεία Tony

Μαζί με τη 15χρονη κόρη της στην τελετή απονομής η Αμερικανίδα ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολί - Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισαν τα πρώτα τους βραβεία Tony στην 77η τελετή απονομής - Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις τους.
Τα πρώτα τους βραβεία Tony κέρδισαν οι ηθοποιοί Αντζελίνα Τζολί και Ντάνιελ Ράντκλιφ © EPA/Sarah Yenesel

Αντζελίνα Τζολί - Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισαν τα πρώτα τους βραβεία Tony στην 77η τελετή απονομής - Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις τους.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντζελίνα Τζολί κέρδισε το πρώτο της βραβείο Tony ως παραγωγός του μιούζικαλ «The Outsiders», το οποίο ήταν υποψήφιο σε 12 κατηγορίες. Η παράσταση απέσπασε βραβεία Tony ως Καλύτερο Μιούζικαλ και σε άλλες τρεις κατηγορίες.

Αντζελίνα Τζολί - Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισαν τα πρώτα τους βραβεία Tony στην 77η τελετή απονομής - Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις τους.
Η Αντζελίνα Τζολί στην τελετή απονομής των βραβείων Tony στη Νέα Υόρκη © EPA/Sarah Yenesel

Αντζελίνα Τζολί: Μαζί με τη 15χρονη κόρη της στην απονομή των Tony

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβηκε στη σκηνή στην τελετή απονομής των βραβείων στη Νέα Υόρκη, στο θέατρο του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Λίνκολν μαζί με τη 15χρονη κόρη της Βίβιεν, την οποία ευχαρίστησε που τη βοήθησε να κερδίσει το Tony.

Angelina Jolie's Daughter Vivienne Makes Tony Awards Debut!

Η Βίβιεν, η οποία είναι ένα από τα έξι παιδιά που η Τζολί έχει με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, συνέβαλε επίσης ως βοηθός παραγωγού για την επιτυχημένη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ μαζί με τη μητέρα της.

Η σκηνοθέτης του μιούζικαλ Ντάνια Τέιμορ χαρακτήρισε την Αντζελίνα Τζολί μεταξύ των «εξαιρετικών γυναικών που με αναπτέρωσε» στην ομιλία αποδοχής της.

Το έργο βασίζεται στο βιβλίο της Σ. Ε. Χίντον, η οποία θεωρείται ότι εισήγαγε το είδος της νεανικής λογοτεχνίας και ακολουθεί τη σύγκρουση μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών λευκών Αμερικανών που χωρίζονται ανάλογα με την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, παρέλαβε επίσης το πρώτο του βραβείο Tony στην τελετή της Κυριακής στη Νέα Υόρκη.

Αντζελίνα Τζολί - Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισαν τα πρώτα τους βραβεία Tony στην 77η τελετή απονομής - Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις τους.
Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, παρέλαβε το πρώτο του βραβείο Tony © EPA/Sarah Yenesel

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Βραβείο Tony για έργο του Στίβεν Σόντχαϊμ

Ο Ράντκλιφ κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για τον ρόλο του στην αναβίωση του «Merrily We Roll Along», του Στίβεν Σόντχαϊμ. Το θεατρικό έργο κέρδισε άλλα τρία βραβεία στην τελετή, στην οποία αναγνωρίζονται τα καλύτερα θεατρικά έργα στο Μπρόντγουεϊ.

Στην ομιλία αποδοχής του, ο Άγγλος ηθοποιός ευχήθηκε στον πατέρα του χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τη σύντροφό του, Έριν Νταρκ.

«Αγάπη μου Έριν, εσύ και ο γιος μας είστε το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Σε αγαπώ τόσο πολύ, σε ευχαριστώ πολύ», είπε.

Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς του που έπαιζαν τον Σόντχαϊμ στο αυτοκίνητο και είπε ότι το έργο ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευθύμης Φιλίππου & Αγγελική Παπούλια, "Ετυμολογίες"
Ευθύμης Φιλίππου - Αγγελική Παπούλια: «Ετυμολογίες» κόντρα στα δεδομένα

Τι κάνουν ο βραβευμένος σεναριογράφος και η καταξιωμένη ηθοποιός στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής; Τους ζητήσαμε να αποκωδικοποιήσουν τις «Ετυμολογίες», αυτή τη διαφορετική παράσταση-«ημερίδα»

Ανέστης Αζάς, "Τα σκυλιά"
Ανέστης Αζάς: Όταν «Τα σκυλιά» ψάχνουν το δίκιο τους

Ένας τετράποδος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός άλλου σκύλου. Η βία και η μη απόδοση δικαιοσύνης βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας παράστασης του γνωστού σκηνοθέτη

Σφάλμα σύνδεσης
Σφάλμα σύνδεσης: ΑΙ, μπορείς να μου πεις τι θα γίνει στο μέλλον;

Μιλήσαμε με τον ηθοποιό Χαλίλ Αλιζάντα και την σκηνοθέτρια Γιολάντα Μαρκοπούλου για τον ρόλο που παίζει η τεχνολογία στον μετασχηματισμό των οικογενειακών δεσμών των προσφύγων και μεταναστών

Forced Entertainment, «Signal to Noise»
Οι Forced Entertainment εκπέμπουν Signal to Noise από την Πειραιώς 260

«Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, «50 χρόνια, μια νύχτα» από τον Μάνο Καρατζογιάννη, αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή και άλλες παραστάσεις αυτή την εβδομάδα

"Τραβιάτα" από την ΕΛΣ στο Ηρώδειο
Το καλοκαίρι 2024 σε ΕΛΣ, Μέγαρο, Πειραιά και στα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας

«Τραβιάτα», «Κάρμεν» και «Σαρλότ» από την ΕΛΣ, «Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία» από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Φεστιβάλ Αθηνών, οι «Κουταλιανοί» στο Μέγαρο κ.ά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.