Θεατρο - Οπερα

Voltaire Follies

Μια νύχτα γεμάτη τζαζ στο Cabaret Voltaire

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κόκκινα φώτα & καπνός από πούρα..

Τα τραπέζια με τους χαμηλούς φωτισμούς & τα γραμμόφωνα με τις

Σαμπάνιες, αψέντι & bourbon ουίσκι στα ποτήρια…

πλάκες να παίζουν jazz.. Τα ζευγάρια χορεύουν swing…

Η σκηνή είναι άδεια για το show που θα αρχίσει σε λίγο…

Το «Cabaret Voltaire», ίσως το πιο χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο bar-theatre της πόλης, βάζει τα αυθεντικά του και για μια βραδιά «ντύνεται» σε ένα πραγματικό Cabaret την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου. Για πρώτη φορά, το ελληνικό κοινό θα ταξιδέψει αρκετές δεκαετίες πίσω, συγκεκριμένα σε αυτές του ’20 & του ’30, και θα παρακολουθήσει ένα αμιγώς Cabaret show, με σάτιρα, μουσική, κέφι και πολύ χορό!

Μαέστρος της βραδιάς σε ρόλο Gentleman Conferencier, είναι ο George BanGable! Ο πολυτάλαντος -ελληνικής καταγωγής και ευρωπαϊκού επιπέδου- παρουσιαστής και μετρ των performances, θα υποδεχτεί στη σκηνή τη Femme Fatale, La Dandizette, η οποία με την πληθωρική της παρουσία και με ένα ιδιαίτερο Burlesque show, θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με χρυσόσκονη, χιούμορ & κοσμοπολίτικο αέρα!

image

image

Από μια τόσο ραφιναρισμένη και αυθεντική βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει ένας άψογος γνώστης της swing jazz μουσικής. Ο George Apostolas, ο πιο διαβασμένος dj της πόλης σε αυτό το είδος, θα επιμεληθεί τις μουσικές επιλογές οι οποίες θα μείνουν πιστές στα πρότυπα των δεκαετιών του Μεσοπολέμου.

image

Στους ρυθμούς του θα χορέψουν κάποιοι από τους καλύτερους ανεξάρτητους χορευτές της αθηναϊκής swing κοινότητας!

Τη χορευτική «παρέλαση» θα ολοκληρώσει η tap dancer Αγγελική Νικολαίδου, παρουσιάζοντας δύο υπέροχα νούμερα με κλακέτες!

image

Τη βραδιά θα ανοίξει η μπάντα Midnight Trio με τη μούσα Δώρα Τσίγκα στο τραγούδι, τον Γιάννη Καφετζόπουλο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο, πάντα σε ρομαντικά ακούσματα εποχής.

image

INFO: οι πόρτες του Cabaret Voltaire θα ανοίξουν στις 22:00.

τιμή εισόδου: 12ευρώ (με ποτό-κέρασμα στην είσοδο)

τιμή ποτού στο bar: 7 ευρώ