Θεατρο - Οπερα

Απογεύματα στο φουαγιέ της ΕΛΣ

Δείτε όπερα με 5 ευρώ

Μαρία Αυγέα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Φουαγιέ»: ειδική αίθουσα του σύγχρονου θεάτρου που λειτουργεί ως προθάλαμος της κύριας θεατρικής αίθουσας. Τώρα πια, δεν χρειάζεται να μπείτε στις αίθουσες της Λυρικής για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας παραστάσεις. Από πέρυσι, η Λυρική μετέτρεψε το φουαγιέ της από χώρο αναμονής σε χώρο τέχνης. Μουσικές παραστάσεις, οπερέτες και αναλόγια θα ανεβαίνουν και φέτος την πρώτη και τη τελευταία Κυριακή κάθε μήνα στις 18:00 το απόγευμα με τιμή εισόδου μόλις 5€.

image

Ο κύκλος των εκδηλώσεων ξεκινά εντυπωσιακά αυτή την εβδομάδα με ένα Γκαλά Όπερας με μονωδούς της Λυρικής Σκηνής. Η παράσταση θα περιλαμβάνει άριες από εμβληματικές όπερες του ρεπερτορίου όπως Η δύναμη του πεπρωμένου, Βέρθερος, Αΐντα, Μάκβεθ, Το ελιξίριο του έρωτα, Τα παραμύθια του Χόφμαν κ.ά.

Πολλοί αποδίδουν στην όπερα ένα ελιτισμό. Τα Απογεύματα στο Φουαγιέ απαλείφουν τον τυχόν ελιτίστικο χαρακτήρα της και δίνουν τη δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να παρακολουθήσει συναυλίες με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Και για φέτος λοιπόν, τα απογεύματα της Κυριακής, δίνουμε ραντεβού Ακαδημίας 59.

Info:

Κυριακή 26 Οκτωβρίου, Φουαγιέ Θεάτρου Ολύμπια, 18:00, €5, 210 3662100

Επόμενη εκδήλωση στο Φουαγιέ: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, 18:00

Έργα για βιολί και πιάνο