Θεατρο - Οπερα

Stand-Up Comedy Show με την Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Ένα show που θα χαρίσει στιγμές γέλιου και χαράς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή
Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή: Η ηθοποιός, μοντέλο, YouTuber & TikToker παρουσιάζει το «Stand-Up Comedy Show» στο bar/restaurant Omikron2

Είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό για τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει μέσα από τα βίντεο της στο YouTube, από τα οποία δεν λείπει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός. Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή είναι ηθοποιός του θεάτρου, performer, influencer, YouTuber & TikToker, plus size μοντέλο και ένθερμη υποστηρίκτρια του body positivity που αποτελεί και το μήνυμά της.

Πρόσφατα συμμετείχε στο μουσικό βίντεο του τραπ τραγουδιού των Mc Daddy x Greg, «Juicy», «σπάζοντας» τα στερεότυπα. Το τραγούδι βρέθηκε στις ελληνικές τάσεις του YouTube.

Δηλώνει απόλυτα απελευθερωμένη και αυτό το επικοινωνεί μέσα από τη δουλειά της. Πέρα από την επιτυχία στο YouTube, η Didi συγκεντρώνει σχεδόν 1.000.000 likes στο TikTok και είναι πολύ ενεργή εντός της πλατφόρμας.

Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή
Η Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή

Απόψε στις 20:00, η Didi θα ανέβει στη σκηνή του all day coffee bar restaurant Omikron2 στο Γκάζι για την πρεμιέρα του «Stand-Up Comedy Show» που υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό στιγμές γέλιου και χαράς, μιας και τόσο έλειψαν από την καθημερινότητα.

Mc Daddy x Greg - Juicy | Official Music Video

Πρέπει να πας ΔΙΑΚΟΠΕΣ | Hold On A Sec #11


Info: Stand-Up Comedy Show. Omikron 2, Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων,Γκάζι
26/7, 20:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν είμαστε κατά φαντασίαν ασθενείς, είμαστε κοινωνικά ασθενείς»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν είμαστε κατά φαντασίαν ασθενείς, είμαστε κοινωνικά ασθενείς»

Μιλήσαμε για τον ρόλο του ως Αργκάν στην περιοδεία της παράστασης «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», το θέατρο και τη δύσκολη απόφαση που έχει πάρει μέχρι τώρα στην καριέρα του

Ευθύμης Φιλίππου & Αγγελική Παπούλια, "Ετυμολογίες"
Ευθύμης Φιλίππου - Αγγελική Παπούλια: «Ετυμολογίες» κόντρα στα δεδομένα

Τι κάνουν ο βραβευμένος σεναριογράφος και η καταξιωμένη ηθοποιός στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής; Τους ζητήσαμε να αποκωδικοποιήσουν τις «Ετυμολογίες», αυτή τη διαφορετική παράσταση-«ημερίδα»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.