Θεατρο - Οπερα

Αυτή η «Κούρσα Γκρέκα» δεν χάνεται

Η θεατρική παράσταση - ντοκουμέντο έρχεται στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεοδώρου και Γιάννας Χαραγκιώνη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koyrsa-gkreka-foto-deltio-typoy.jpg

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς τον Ιούνιο και επιστρέφει στο αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου-Ιδρύματος Θεοδώρου και Γιάννας Χαραγκιώνη στις 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της νέας σχολικής χρονιάς.

Η θεατρική παράσταση «Κούρσα Γκρέκα» που ανεβαίνει σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. «Ο ΚΥΒΟΣ» και τον σκηνοθέτη Τάσο Πυργιέρη είναι ένα ντοκουμέντο που αφορά στην ύπαρξη της Ελληνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας. Πόσες και ποιες απόπειρες μαζικής παραγωγής οχημάτων από ελληνικές εταιρείες έχουν γίνει; Περιλαμβάνοντας σειρά δράσεων που επεκτείνουν τη συζήτηση γύρω από το «ελληνικό αυτοκίνητο», η «Κούρσα Γκρέκα» ολοκληρώνει τη διαδρομή της αφήνοντας στους θεατές χρήσιμες πληροφορίες και ερμηνείες με ενδιαφέρον.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι Γεράσιμος Μιχελής, Τζούλη Σούμα, Λευτέρης Βασιλάκης, Χρήστος Καπενής, Φρόσω Μάνη και Λωρίνα Χατζημανώλη.

Με κοινό μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, κατόπιν αιτήματος, και όχι μόνον, η «Κούρσα Γκρέκα» θα ταξιδέψει σύντομα μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου και του αυτοκινήτου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2108816187 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση hmm@charagionis.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευθύμης Φιλίππου & Αγγελική Παπούλια, "Ετυμολογίες"
Ευθύμης Φιλίππου - Αγγελική Παπούλια: «Ετυμολογίες» κόντρα στα δεδομένα

Τι κάνουν ο βραβευμένος σεναριογράφος και η καταξιωμένη ηθοποιός στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής; Τους ζητήσαμε να αποκωδικοποιήσουν τις «Ετυμολογίες», αυτή τη διαφορετική παράσταση-«ημερίδα»

Ανέστης Αζάς, "Τα σκυλιά"
Ανέστης Αζάς: Όταν «Τα σκυλιά» ψάχνουν το δίκιο τους

Ένας τετράποδος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός άλλου σκύλου. Η βία και η μη απόδοση δικαιοσύνης βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας παράστασης του γνωστού σκηνοθέτη

Σφάλμα σύνδεσης
Σφάλμα σύνδεσης: ΑΙ, μπορείς να μου πεις τι θα γίνει στο μέλλον;

Μιλήσαμε με τον ηθοποιό Χαλίλ Αλιζάντα και την σκηνοθέτρια Γιολάντα Μαρκοπούλου για τον ρόλο που παίζει η τεχνολογία στον μετασχηματισμό των οικογενειακών δεσμών των προσφύγων και μεταναστών

Forced Entertainment, «Signal to Noise»
Οι Forced Entertainment εκπέμπουν Signal to Noise από την Πειραιώς 260

«Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, «50 χρόνια, μια νύχτα» από τον Μάνο Καρατζογιάννη, αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή και άλλες παραστάσεις αυτή την εβδομάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.