Θεατρο - Οπερα

Ένας Πινόκιο για Φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ανθρώπων Έργα» ανεβάζει την παράσταση Πινόκιο – Η Αλήθεια Κάτω από τη Μύτη μας, του Carlo Collodi στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά»

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχία του περασμένου Οκτωβρίου, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ανθρώπων Έργα» ανεβάζει την παράσταση Πινόκιο – Η Αλήθεια Κάτω από τη Μύτη μας, του Carlo Collodi στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» του Πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Αθηναίων.

Με φόντο το πολυπληθυσμικό περιβάλλον της Νέας Υόρκης και ανατρέποντας την ιδέα ότι η ιστορία του είναι μόνο ένα παραμύθι για παιδιά, η ιστορία του Πινόκιο παρουσιάζεται σαν παγκόσμια αλληγορία της ανθρώπινης μοίρας. Είναι η αντανάκλαση του ανθρώπου και οι "περιπέτειές του", οι καταστάσεις της ζωής του που τον οδηγούν στο δρόμο της μεταμόρφωσης από μαριονέτα σε άνθρωπο, κύριο της μοίρας του.

Τα έσοδα των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, προσφέρονται στα Παιδικά Χωριά SOS για την ενίσχυση της λειτουργίας τους.

INFO: 27-28-29-30 Δεκεμβρίου, 20.30-22.30. Πολυχώρος «Άννα και Μαρία Καλουτά» του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων

Τιμοκρέοντος 6Α Νέος Κόσμος Τηλ.: 210 9344.197