Θεατρο - Οπερα

«ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι»: Μια θεατρική κωμωδία κατά του bullying

Οι αναγνώστες της A.V. έχουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
122313-274173.jpg

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν που ενθουσίασε το κοινό, η anti-bullying οικογενειακή κωμωδία ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι, παίρνει παράταση για μία ακόμη Κυριακή και ρίχνει αυλαία στις 6 Μαρτίου, πανελλήνια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

«Το γέλιο κάνει bullying στο bullying» στην ξεκαρδιστική, ανατρεπτική αλλά και εκπαιδευτική, οικογενειακή κωμωδία «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι», στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις.

Ένας στρουμπουλός και αφελής μπόμπιρας που δέχεται συνεχώς bullying, βρίσκει ανάμεσα στα δώρα του, τη μέρα των γενεθλίων του, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία του. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς, διαφωνίες και διχασμό. Όμως, το μόνο που καταφέρνει είναι σε ΟΛΟ τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι και μια σειρά από ευτράπελα να αρχίσουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ήρωάς μας μαθαίνει ότι τα προβλήματα που οφείλονται στην ποικιλομορφία, δεν λύνονται με την εξάλειψη της διαφορετικότητας, αλλά με το σεβασμό σ’ αυτήν…

To «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» είναι μια παράσταση-έμπνευση για τα διαχρονικά θέματα της σχολικής βίας και του ρατσισμού, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί! Η παράσταση έχει εγκριθεί και είναι προτεινόμενη από την Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Η Athens Voice προσφέρει σε όσους αναγνώστες της πάνε στο ταμείο του θεάτρου μέχρι το Σάββατο 05/03, δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Λέγοντας Athens Voice στην είσοδο μπορούν να αγοράσουν δύο εισιτήρια για την παράσταση «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» με 9€.

Η παράσταση στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 2 ευρώ από κάθε εισιτήριο των 9 ευρώ και 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο των 7 ευρώ για τη στήριξη του δύσκολου έργου του. Παράλληλα, τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρακολουθήσουν το έργο ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας!

Επίσης, η παράσταση διατίθεται και στα σχολεία 1οβάθμιας και 2οβάθμιας εκπαίδευσης, στο θέατρο Άνεσις, με ειδικές τιμές για τους μαθητές. Ηλικία παρακολούθησης: 4+. Παίζουν: Μιχάλης Αλικάκος, Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Ρούλα Μανιάτη, Ολυμπία Σκορδίλη. Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Κανδηλιώτης. Σκηνικά: Γιούλα Ζωιοπούλου. Κοστούμια: Twin Picks. Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος. Χορογραφίες: Αντιγόνη Χρόνη. Make Up: Χαρά Αλατζά - Freddy Makeup Stage. Επικοινωνία - Διεύθυνση Παραγωγής: Σωτήρης Μαρίνος 6943903557 Παραγωγή: Ma.Ka.Co www.makaco.gr / www.facebook.com/oloidioi. Χώρος: Θέατρο «Άνεσις» (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι). Παραστάσεις: Κυριακή 12:00 (έως 6/3/2016). Διάρκεια: 70΄. Εισιτήρια: €9 κανονικό, €7 παιδικό, ανέργων, φοιτητικό. Κρατήσεις: 6943903557 & 2107488881-2. Προπώληση: 7€, 6€ οικογενειακό. (ταμείο θεάτρου, viva.gr).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναντίν Σιέρρα: «Η φωνή μου είναι η περιουσία μου, χάρη σ’ αυτήν κάνω αυτό που αγαπώ»
Ναντίν Σιέρρα: «Η φωνή μου είναι η περιουσία μου, χάρη σ’ αυτήν κάνω αυτό που αγαπώ»

Μιλήσαμε με την Αμερικανίδα σούπερ σταρ της όπερας λίγο πριν έρθει στο Ηρώδειο για την Τραβιάτα της ΕΛΣ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν είμαστε κατά φαντασίαν ασθενείς, είμαστε κοινωνικά ασθενείς»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν είμαστε κατά φαντασίαν ασθενείς, είμαστε κοινωνικά ασθενείς»

Μιλήσαμε για τον ρόλο του ως Αργκάν στην περιοδεία της παράστασης «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», το θέατρο και τη δύσκολη απόφαση που έχει πάρει μέχρι τώρα στην καριέρα του

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.