- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Eminem: Επική η πρώτη του εμφάνιση στη Σαουδική Αραβία - Βίντεο
Μαζί του οι Linkin Park, Thirty Seconds to Mars και Muse
Ο Eminem καθήλωσε το κοινό με τις έντονες ερμηνείες αγαπημένων για το κοινό τραγουδιών προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις
Ο Εminem βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Mdlbeast Soundstorm της Σαουδικής Αραβίας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, βάζοντας την πρωτεύουσα του βασιλείου, το Ριάντ, στον χάρτη όσον αφορά τις ζωντανές εκδηλώσεις στη Μέση Ανατολή.
Η φετινή έκδοση του Soundstorm από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου – το οποίο ξεκίνησε το 2019 ως ένα Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Χορευτικής Μουσικής – περιελάμβανε πάνω από 200 διεθνείς καλλιτέχνες από ραπ, ροκ, ποπ και house μουσική, ανάμεσά τους και οι Eminem, Linkin Park και ροκ συγκροτήματα όπως οι Thirty Seconds to Mars και Muse, καθώς και σταρ της hip-hop όπως οι Russ, G-Eazy, J.I.D. και Busta Rhymes.
Μαζί τους εμφανίστηκαν και η Λιβανέζα καλλιτέχνιδα Elissa, ο Σύρος τραγουδιστής Nassif Zeytoun και ο Σαουδάραβας DJ και παραγωγός Cosmicat.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Mdlbeast, Ramadan Alharatani σε συνέντευξή του στο Variety αναφέρθηκε στον Eminem, ο οποίος, στην πρώτη του εμφάνιση στη Σαουδική Αραβία, ερμήνευσε την επιτυχία του «Love The Way You Lie» για περισσότερους από 100.000 θαυμαστές.
«Ο Eminem καθήλωσε το κοινό με τις έντονες ερμηνείες αγαπημένων για το κοινό τραγουδιών προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις με κάθε ρυθμό και στίχο. Ο Eminem ήταν υπέροχος. Η βραδιά έναρξης με τον Eminem ήταν σίγουρα επική», τόνισε προσθέτοντας ότι στην πέμπτη έκδοση του Soundstorm δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, αλλά και στη σκηνογραφία και την παραγωγή.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Alharatani αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχει επέλθει στη Σαουδική Αραβία από μουσική άποψη. «Η Επιτροπή Μουσικής της Σαουδικής Αραβίας έχει συσταθεί. Δημιουργούνται μουσικές ακαδημίες. Η μουσική πλέον διδάσκεται ξανά στα δημόσια σχολεία. Επίσης, αναπτύσσονται ενώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και κανονισμοί για να διασφαλιστεί ότι οι καλλιτέχνες μας αποζημιώνονται για την αδειοδότηση της μουσικής τους», υπογράμμισε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάκης Παπασημακόπουλος, Chevy, K.atou, Γιάννης Καντέα - Παπαδόπουλος και Miss Trouli μοιράζονται λόγους και αγαπημένα tracks
Ο κορυφαίος Αυστραλός καλλιτέχνης μιλά με θαυμασμό για το γκρουπ και περιγράφει τη δύναμη της ζωντανής μουσικής
Ο χολιγουντιανός σταρ συνεργάστηκε με τον μυστηριώδη μουσικό σε ένα νέο βίντεο
Το talk of the town της νυχτερινής Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις
Μια νέα κυκλοφορία από την εταιρεία «Μικρός Ήρως»
Το «Don’t be Dumb» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2026
Όπως κάθε χρόνο, ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Εμείς, τα μέλη του συγκροτήματος Χειμερινοί Κολυμβητές, βρήκαμε μια άλλη λύση, προσωρινή βέβαια
Η στροφή στο festive listening ξεκινά όλο και νωρίτερα
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Thievery Corporation επιστρέφουν
Το bonus day της σταρ της ποπ που θα ήθελε να ζήσει κάθε εργαζόμενος.
Ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ των 90s θα πλαισιώσει τον headliner Moby
Λόγω θεμάτων υγείας των μελών της θρυλικής μπάντας
Δύο καλλιτέχνες από τη Σύρο επανερμηνεύουν το κλασικό τραγούδι ως σύγχρονη αφήγηση για τον έλεγχο, την εξάρτηση και τις σχέσεις που παγιδεύουν
Ο Λευκός Οίκος δείχνει να τo απολαμβάνει
«Δεν θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή για το ελληνικό τραγούδι», πρόσθεσε ο τραγουδιστής
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Το απόλυτο electronic event λίγο πριν αλλάξει η χρονιά by For303, Blend και Yucatan
Η βραδιά που φέρνει την απόλυτη festive house εμπειρία στην Αθήνα
Η επίσημη ανακοίνωση της EBU μετά τις αποχωρήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.