Μουσικη

Νέα Υόρκη. Θεσσαλονίκη. Disco Love!

Ραντεβού με τον Tim Sweeney στην Καντίνα Τροπικάνα

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87850-176829.jpg

14 Φεβρουαρίου πάμε Θεσσαλονίκη. Για ένα special disco party στην Kαντίνα Τροπικάνα [Εγνατίας 31] με ελεύθερη είσοδο. Το σούπερ ενημερωμένο μουσικό blog Last Gas Station [La.Ga.Sta.] του δημοσιογράφου, μουσικού και φίλου Βάιου Μαχμουντέ φέρνει στη συμπρωτεύουσα τον Tim Sweeney, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον Severino, τη μουσική εγκυκλοπαίδεια των Horse Meat Disco.

[Ο δεύτερος θα βρίσκεται στα ντεκ του Κitty Cat [Σταδίου 7, Αθήνα] μαζί με τον Chris Kontos στις 13/2. Για να παρηγορούμαστε.]

Πρωταγωνιστής της νεουορκέζικης disco σκηνής και παραγωγός για 15 χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής Beats In Space [που απέκτησε και label] ο Tim Sweeney θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονική για να μοιραστεί τα ντεκ μαζί με τον mastermind των Λονδρέζων Horse Meat Disco.

Στην επετειακή του λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του ΒiS o Tim διάλεξε  ονόματα όπως οι Sun Ra, Lee Douglas, Lindstrøm, Matthew Dear, Boards Of Canada, Carl Craig.  Με εκλεκτικό γούστο προτείνει τα ονόματα του αύριο ενώ στο show του έχουν περάσει οι σημαντικότεροι παραγωγοί της ηλεκτρονικής σκηνής.  Από τον Τοdd Terje και τους Four Tet ως τον Jamie xx και τον Carl Craig.

image

Τσέκαρε τo mixtape από το La.Ga. Sta ειδικά  για το event εδώ:

HORSE MEAT DISCO

image

Έχτισαν τον astral μύθο τους και μία από τις καλύτερες club βραδιές του Λονδίνου στο club Eagle London του Vauxhall. Resident DJ o Severino μαζί με τους James Hillard, Jim Stanton, Filthy Luka με disco beats αλλά και soul, funk, house cuts με trademark το άλογο της Ferrari και εκλτεκτικές συλλογές στην Strut Records.

image

 

Άκου το dj set των Horse Meat Disco στο Λονδρέζικο Boiler room εδώ>>

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.