Μουσικη

Το sold out της χρονιάς ο Διονύσης Σχοινάς

 «Της Μυκόνου τα στενά» πήγαν Μαρούσι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H ομάδα του 4711 συνεχίζει με φόρα απο τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου. Ο Διονύσης Σχοινάς τα σπάει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη μουσική σύνθεση βέβαια του Κώστα Λαϊνά. Ο πλήρως ανανεωμένος χώρος στα βόρεια, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.500 άτομα, είναι συνέχεια sold out.

Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από τότε που ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε κάθε Δευτέρα να εμφανίζεται σε μαγαζί της περιοχής του Κολωνάκιου με τεράστια επιτυχία. Η συνέχεια αναμενόμενη, μιας και οι παραστάσεις συνεχίστηκαν σε πιο μεγάλο μαγαζί με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Η πρώτη χρονιά στη Μύκονο το 2013 αποτέλεσε την είδηση της χρονιάς, μιας και όλος ο κοσμικός κόσμος έσπευσε να απολαυσει το πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά στο νέο στέκι του νησιού. Η μεγάλη επιτυχία του Σχοινά «στης Μυκόνου τα στενά» ήταν το τραγούδι του καλοκαιριού και αγαπήθηκε όσο κανένα στο νησί των ανέμων. Μετά και τη φετινή χρονιά του 2014, το 4711 Διονύσης Σχοινάς σε Αθήνα και Μύκονο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως το απόλυτο κέντρο διασκέδασης. Ο Διονύσης Σχοινάς μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας έχει επιστρέψει για τα καλά στα νυχτερινά δρώμενα της διασκέδασης της Αθήνας και ετοιμάζεται για ακόμα ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του μιας και φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τη Eurovision 2015 ανάμεσα σε ακόμα 4 διαγωνιζόμενους που πιθανόν να είναι οι CReal, η Τάμτα, η Θωμαής Απέργη και τελευταία η Shaya.

Οι εμφανίσεις στο Διονύσης Σχοινας 4711 αναμένεται να ολοκληρωθούν το Πάσχα στο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, ενώ για το καλοκαίρι το 4711 στη Μύκονο έχει πιθανή ημερομηνία έναρξης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.