Μουσικη

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Over Each Other» (Βίντεο)

Από το επερχόμενο άλμπουμ τους «From Zero»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Linkin Park
Οι Linkin Park στο Λος Άντζελες στις 11 Σεπτεμβρίου © Instagram/linkinpark

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του «From Zero», οι Linkin Park δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά, χωρίς να ξεχνούν τις ρίζες της

Οι Linkin Park επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους single «Over Each Other». Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα έντονα συναισθηματικό βίντεο σκηνοθετημένο από τον DJ και καλλιτεχνικό διευθυντή της μπάντας, Joe Hahn. Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ τους «From Zero», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Over Each Other (Official Music Video) - Linkin Park

Το «Over Each Other» των Linkin Park ξεκινάει ήπια, σχεδόν ατμοσφαιρικά, ενώ σταδιακά αποκτά ένταση. Οι στίχοι, με τη φωνή της Emily Armstrong, περιγράφουν τη συναισθηματική πάλη και τη δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις, μετά από ρήξεις και συγκρούσεις.

Το βίντεο παρουσιάζει την Armstrong να αναδύεται από τα συντρίμμια ενός αυτοκινήτου, με την σύντροφό της να βρίσκεται αναίσθητη. Στην πορεία, αποκαλύπτεται πως το ατύχημα προκλήθηκε έπειτα από έναν καβγά που ξέσπασε ενώ εκείνη οδηγούσε.

Το single είναι το τρίτο που κυκλοφορεί από το επερχόμενο album, μετά τα «The Emptiness Machine» και «Heavy Is The Crown». Και τα τρία τραγούδια συνδυάζουν τον κλασικό ήχο των Linkin Park με τη φρέσκια ερμηνεία της Armstrong, αναδεικνύοντας την εξέλιξη της μπάντας.

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του «From Zero», η μπάντα δείχνει έτοιμη να προχωρήσει μπροστά, χωρίς να ξεχνά τις ρίζες της. «Αυτή η περιοδεία δεν έχει να κάνει με το να διαγράψουμε το παρελθόν, αλλά με το να χτίσουμε το επόμενο κεφάλαιο μαζί σας» δήλωσε ο Mike Shinoda, απευθυνόμενος στο κοινό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.