Μουσικη

Τα αδέλφια Γκάλαχερ των Oasis δεν πήραν καλά το σκετς του «Saturday Night Live»

«Δεν περίμενα τίποτα άλλο από αυτούς - Υποτίθεται ότι είναι κωμικοί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oasis: Δεν πήραν καλά το σκετς στην κωμική εκπομπή «Saturday Night Live»

Τα αδέλφια Γκάλαχερ των Oasis δεν ευχαριστήθηκαν το πρόσφατο σκετς της κωμικής εκπομπής «Saturday Night Live»

Ο frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ δεν φάνηκε να διασκεδάζει αφού η αμερικάνικη κωμική εκπομπή  «Saturday Night Live» χρησιμοποίησε τη διαβόητη κόντρα του με τον αδελφό του και μέλος του συγκροτήματος Νόελ ως έμπνευση για ένα σκετς.

Weekend Update: Noel Gallagher and Liam Gallagher on Oasis' Reunion Tour - SNL

Αφού ένας θαυμαστής ρώτησε τις σκέψεις του σχετικά με το σκετς, ο τραγουδιστής των Oasis Λίαμ απάντησε στο X: «Εξαντλητικό». Αργότερα στις απαντήσεις, πρόσθεσε, «Δεν θα περίμενα τίποτα άλλο από αυτούς» και «Υποτίθεται ότι είναι κωμικοί».

Ως μέρος της ενότητας Weekend Update της εκπομπής, τα μέλη του καστ του «SNL» Σάρα Σέρμαν και Τζέιμς Όστιν Τζόνσον υποδύθηκαν τα δυο αδέρφια, χρησιμοποιώντας υπερβολικές βρετανικές προφορές καθώς κορόιδευαν ο ένας τον άλλον και μάλωναν για το ποιος ήταν «πιο cool».

Ωστόσο, δεν διαφώνησαν σε όλα οι Γκάλαχερ. Συμφώνησαν ότι ο χαρακτήρας του «Sex and the City» Mr. Big είναι ένας «τοξικός θρύλος» και ότι τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια όπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Ντονατέλο από τα «Χελωνονιντζάκια»  και ο Τόμι Πικλς από το «Rugrats» είναι «θρύλοι».

Οι αδερφοί Γκάλαχερ ήταν γνωστοί για τις έντονες και πολύ δημόσιες διαφωνίες τους κατά τη διάρκεια της ακμής των Oasis στη δεκαετία του 1990, μέχρι που ο Νόελ, βασικός τραγουδοποιός και βασικός κιθαρίστας, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεργαστεί με τον Λίαμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.