Μουσικη

Ντοκιμαντέρ καταγράφει το ταξίδι της Megan Thee Stallion στον δρόμο προς την κορυφή

Η βιογραφική ταινία για την Αμερικανίδα ράπερ έρχεται στο Amazon Prime Video

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Megan Thee Stallion: In Her Words - Νέο ντοκιμαντέρ για την Αμερικανίδα ράπερ - Πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου στο Amazon Prime Video.

Η Αμερικανίδα ράπερ Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «In Her Words».

Η Megan Thee Stallion με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το ντοκιμαντέρ, το οποίο πρόκειται να προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video στις 31 Οκτωβρίου.

Η Megan Thee Stallion «με δικά της λόγια» στο Amazon Prime

Η ταινία θα εξιστορεί την άνοδο της ράπερ στη μουσική βιομηχανία και τη συνεχή της εξέλιξη ως καλλιτέχνιδας.

Το ντοκιμαντέρ «Megan Thee Stallion: In Her Words» προσφέρει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην πολύπλευρη γυναίκα πίσω από την περσόνα, αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

«Ακολουθήστε το ταξίδι της γεννημένης στο Χιούστον στον δρόμο προς την κορυφή, καθώς διαχειρίζεται αποφασιστικά τη φήμη, τη θλίψη, την πίεση και την επιτυχία. Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει τις πιο ευάλωτες στιγμές της ράπερ με έναν δυνατό τρόπο που επιτρέπει στους θαυμαστές να γνωρίσουν την αληθινή Megan Pete».

Ντοκιμαντέρ στο τέλος μιας σημαντικής χρονιάς για τη ράπερ

Το ντοκιμαντέρ έρχεται προς το τέλος μιας ιδιαίτερα σημαντικής χρονιάς για την 29χρονη ράπερ. Φέτος, κυκλοφόρησε το τρίτο της στούντιο άλμπουμ, «Megan», έκλεισε μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη με μια συναυλία στο O2 και πιο πρόσφατα ήταν παρουσιάστρια και τραγούδησε στην τελετή απονομής των MTV VMAs.

Τα κινηματογραφικά στούντιο TIME Studios, Roc Nation και Amazon MGM Studios συμμετέχουν συλλογικά στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τη βραβευμένη με Grammy ράπερ.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με τα Amazon MGM Studios, Roc Nation και TIME Studios για να μοιραστώ την ιστορία της Μέγκαν», δήλωσε η σκηνοθέτης του «In Her Words» Νέκα Ονουόρα.

«Προασπίζεται όλες τις γυναίκες που αξίζουν να ακουστεί η αλήθεια τους», συμπλήρωσε.